Rockstar Games Launcher'a aynı zamanda Epic Games hesabım olan hesapla giriş yapamıyorum. Giriş yapıp verify verdikten sonra loading ekranı dönüp duruyor normalde 2-3 saniye içerisinde giriş yapması gerek. Aklıma takıldı başka bir hesap oluşturup denedim kolaylıkla giriş yaptı. Loading ekranı dediğim ekran şu:
Bu ekranda bekleyip duruyor GTA V hesabım ile giriş yaptığım zaman. Bir de başka bir yol buldum diğer hesap ile giriş yaptığım zaman RDR2 açmak istediğimde Steam hesabına bağlamak istiyor ben daha önce GTA V hesabına Social Club üzerinden RDR2 bulunan Steam hesabımı bağlamıştım. Rockstar Games Launcher üzerinden veya Steam'den RDR2'yi çalıştırmak istediğimde Steam hesabımın bağlı olduğu hesap ile değiştirmem için uyarı alıyorum, değiştirdiğim zaman ise o girilmeyen hesabıma geçiş yapabiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim 2 gün önce giriyordu rahatça tahminimce dosyalarda bir sorun var.
Bende RDR 2 almıştım girip oynamak istedim Offline Mode Could Not Establish Connection hatası veriyor sabahtan beri şu an da aynı hatayı aldım demek ki sorun bende değil Rockstar Games serverlarında. Yarın belki düzelir.