Shadow00 Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #1 Rockstar Games Launcher indirmesini başlatıyorum. Dil seçeneğini giriyorum ve altta bar dolarken birden bütün bilgisayar donuyor ve kasadan restart atmak zorunda kalıyorum. Ne yaptıysam düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum.
Rockstar Games Launcher indirmesini başlatıyorum. Dil seçeneğini giriyorum ve altta bar dolarken birden bütün bilgisayar donuyor ve kasadan restart atmak zorunda kalıyorum. Ne yaptıysam düzelmedi. Yardımlarınızı bekliyorum.
MECHİRON Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #2 Bilgisayarın çok ısınıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Shadow00 Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #3 MECHİRON dedi: Bilgisayarın çok ısınıyor mu? Genişletmek için tıkla... hiç alakası yok pc sistem özellikleri yetiyo ısınma yok , kapanmada yok , sadece indirirken oluyo bunu . indirmeyi 4 kere denedim Artı 0 Eksi
MECHİRON dedi: Bilgisayarın çok ısınıyor mu? Genişletmek için tıkla... hiç alakası yok pc sistem özellikleri yetiyo ısınma yok , kapanmada yok , sadece indirirken oluyo bunu . indirmeyi 4 kere denedim
MECHİRON Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #4 Shadow00 dedi: Hiç alakası yok PC sistem özellikleri yetiyor ısınma yok, kapanmada yok, sadece indirirken oluyor bunu. İndirmeyi 4 kere denedim. Genişletmek için tıkla... Hocam alakasiz biliyorun ama sisteminizi virus olabilir. Artı 0 Eksi
Shadow00 dedi: Hiç alakası yok PC sistem özellikleri yetiyor ısınma yok, kapanmada yok, sadece indirirken oluyor bunu. İndirmeyi 4 kere denedim. Genişletmek için tıkla... Hocam alakasiz biliyorun ama sisteminizi virus olabilir.
KS KS Shadow00 Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #5 MECHİRON dedi: Hocam alakasiz biliyorun ama sisteminizi virus olabilir. Genişletmek için tıkla... olamaz dün giriş yaptım bilgisayara hiçbirşey yüklü değil sadece rockstar games, epic games , gta5, Artı 0 Eksi
MECHİRON dedi: Hocam alakasiz biliyorun ama sisteminizi virus olabilir. Genişletmek için tıkla... olamaz dün giriş yaptım bilgisayara hiçbirşey yüklü değil sadece rockstar games, epic games , gta5,
MECHİRON Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #6 Hocam dalga mı trollmu anlamadım da her neyse. Artı 0 Eksi