Seviyorum1912 Hectopat Katılım 13 Nisan 2018 Mesajlar 6 27 Aralık 2019 #1 Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı formatladıktan sonra Rockstar games Launcher kurulumunun bitmeye yakın anda donuyor sonra tekrar actıgımda bu şekilde kalıyor yardım edebılırsenız sevınırım. Dosya Ekleri 22.png 299,6 KB · Görüntüleme: 104
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı formatladıktan sonra Rockstar games Launcher kurulumunun bitmeye yakın anda donuyor sonra tekrar actıgımda bu şekilde kalıyor yardım edebılırsenız sevınırım.
Hiraeth Megapat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 746 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN 27 Aralık 2019 #2 Windows güncellemeri Net. fremework güncellemeleri yapılı mı dostum ? Artı 0 Eksi
KS KS Seviyorum1912 Hectopat Katılım 13 Nisan 2018 Mesajlar 6 29 Aralık 2019 #3 Hiraeth dedi: Windows güncellemeri Net. fremework güncellemeleri yapılı mı dostum ? Genişletmek için tıkla... evet en güncel durumda suan yokmu yardım edebilecek biri ? +++++güncel Son düzenleme: 18 Ocak 2020 Artı 0 Eksi
Hiraeth dedi: Windows güncellemeri Net. fremework güncellemeleri yapılı mı dostum ? Genişletmek için tıkla... evet en güncel durumda suan yokmu yardım edebilecek biri ? +++++güncel