Nerthuz Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ekim 2022 #1 Sorun fotoğraftaki gibi belgelerden Social Club silmeyi denedim, silip yeniden yüklemeyi denedim ama olmadı. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 25,2 KB · Görüntüleme: 331 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2022
Sorun fotoğraftaki gibi belgelerden Social Club silmeyi denedim, silip yeniden yüklemeyi denedim ama olmadı.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2022 #2 Red Dead Redemption 2'yi Epic Games veya Steam üzerinden mi oynuyorsunuz? Eğer öyleyse; İnternete bağlı olun. Oyunu çalıştırmadan önce başlat menüsünden Rockstar Games Launcher'ı çalıştırın. "Remember me" (beni hatırla) seçeneği seçiliyken Rockstar Games hesabınıza giriş yapın. Red Dead Redemption 2'yi tekrar çalıştırın. Artı 0 Eksi
Red Dead Redemption 2'yi Epic Games veya Steam üzerinden mi oynuyorsunuz? Eğer öyleyse; İnternete bağlı olun. Oyunu çalıştırmadan önce başlat menüsünden Rockstar Games Launcher'ı çalıştırın. "Remember me" (beni hatırla) seçeneği seçiliyken Rockstar Games hesabınıza giriş yapın. Red Dead Redemption 2'yi tekrar çalıştırın.