Çözüldü Rockstar Games Offline Mode : Code 134 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hernos.Design

Kilopat
Daha fazla  
Oyun geçen güne kadar iyi çalışıyordu. Yeni HDD aldım ve silip o diske yükleyince bu tarz bir sonuçla karşılaştım. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2022-09-07_200956453.png
    20,2 KB · Görüntüleme: 431
Çözüm

Direkt olarak Rockstar'ı açarken de böyle bir görsel çıkıyor. Rockstar'ı kurarken GTA klasörünü seçmiştim zaten.

Modemi resetledim düzeldi.
Bu hata için Rockstar ilk başta dosya doğrulama öneriyor. Epic Games veya Steam, hangi platformu kullanıyorsanız öncelikle GTA V için dosyaların bütünlüğünü doğrulayın.

Sadece Rockstar Launcher varsa onda da böyle bir seçenek olması gerekiyor:

Rockstar Launcher'ı açın > GTA V seçin > Verify Integrity > Verify game file integrity

Dosya doğrulama işe yaramazsa güvenli internet kullanıp kullanmadığınıza bakın. Kullanıyorsanız kapatın.
Ayrıca DNS ayarlarınız otomatikse başka bir DNS; mesela Google DNS ayarlamayı deneyin, 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 gibi. Sonrasında PC'yi yeniden başlatıp deneyin.

Kaynak: Error Code 134 when launching Grand Theft Auto V on PC - Rockstar Games Customer Support

Direkt olarak Rockstar'ı açarken de böyle bir görsel çıkıyor. Rockstar'ı kurarken GTA klasörünü seçmiştim zaten.

Modemi resetledim düzeldi.

Dosya Ekleri

• resim_2022-09-07_221914444.png
    13,6 KB · Görüntüleme: 499
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…