RaioNN Decapat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 76 24 Ocak 2021 #1 Merhaba, ben GTA SA oynayacagım ama Rockstar Games'e giremiyorum. Offline mode could not establish connection hatası veriyor. Ama internetim yok. Ne yapabilirim?
Merhaba, ben GTA SA oynayacagım ama Rockstar Games'e giremiyorum. Offline mode could not establish connection hatası veriyor. Ama internetim yok. Ne yapabilirim?
KS KS RaioNN Decapat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 76 24 Ocak 2021 #11 Tek7HackDedi dedi: Steam'ı çevrim dışı modda başlatmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... İnternet yok zaten öyle başlıyo Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Steam'ı çevrim dışı modda başlatmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... İnternet yok zaten öyle başlıyo
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 24 Ocak 2021 #12 RaioNN dedi: İnternet yok zaten öyle başlıyor. Genişletmek için tıkla... Rockstar Games de bulunan Social Club klasörünü sil. Daha sonra Rockstar Games Launcher uygulamasını tekrar başlat ve giriş yap. Bunu nedenin mi? Artı 0 Eksi
RaioNN dedi: İnternet yok zaten öyle başlıyor. Genişletmek için tıkla... Rockstar Games de bulunan Social Club klasörünü sil. Daha sonra Rockstar Games Launcher uygulamasını tekrar başlat ve giriş yap. Bunu nedenin mi?
KS KS RaioNN Decapat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 76 24 Ocak 2021 #13 Tek7HackDedi dedi: Rockstar Games de bulunan Social Club klasörünü sil. Daha sonra Rockstar Games Launcher uygulamasını tekrar başlat ve giriş yap. Bunu nedenin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim o attığım foto çıktık Tek7HackDedi dedi: Rockstar Games de bulunan Social Club klasörünü sil. Daha sonra Rockstar Games Launcher uygulamasını tekrar başlat ve giriş yap. Bunu nedenin mi? Genişletmek için tıkla... Tek7HackDedi dedi: Rockstar Games de bulunan Social Club klasörünü sil. Daha sonra Rockstar Games Launcher uygulamasını tekrar başlat ve giriş yap. Bunu nedenin mi? Genişletmek için tıkla... Gta sa social club bi ara bedava vermişti o ara aldım Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Rockstar Games de bulunan Social Club klasörünü sil. Daha sonra Rockstar Games Launcher uygulamasını tekrar başlat ve giriş yap. Bunu nedenin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim o attığım foto çıktık Tek7HackDedi dedi: Rockstar Games de bulunan Social Club klasörünü sil. Daha sonra Rockstar Games Launcher uygulamasını tekrar başlat ve giriş yap. Bunu nedenin mi? Genişletmek için tıkla... Tek7HackDedi dedi: Rockstar Games de bulunan Social Club klasörünü sil. Daha sonra Rockstar Games Launcher uygulamasını tekrar başlat ve giriş yap. Bunu nedenin mi? Genişletmek için tıkla... Gta sa social club bi ara bedava vermişti o ara aldım