onuralp0 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 373 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 2060 1tb m.2 ssd b450m k ıı 16 gb 3200 mhz ram 165 hz va panel monitör R5 1600AF Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar bu hatayı alıyorum. Sebebi nedir ilk Social Club hesabım da bu? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-07-21 232944.png 14,8 KB · Görüntüleme: 90
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #2 onuralp0 dedi: Arkadaşlar bu hatayı alıyorum. Sebebi nedir ilk Social Club hesabım da bu? Genişletmek için tıkla... İlk kullandığın rockstar games hesabını kullanmak zorundasın çünkü Steam hesabınla rockstar games hesabın birleşmiş. Artı 0 Eksi
onuralp0 dedi: Arkadaşlar bu hatayı alıyorum. Sebebi nedir ilk Social Club hesabım da bu? Genişletmek için tıkla... İlk kullandığın rockstar games hesabını kullanmak zorundasın çünkü Steam hesabınla rockstar games hesabın birleşmiş.
KS KS onuralp0 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 373 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 2060 1tb m.2 ssd b450m k ıı 16 gb 3200 mhz ram 165 hz va panel monitör R5 1600AF Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #3 memcathzr dedi: İlk kullandığın Rockstar Games hesabını kullanmak zorundasın çünkü Steam hesabınla Rockstar Games hesabın birleşmiş. Genişletmek için tıkla... İlk hesap zaten Epic'den giriyoum Artı 0 Eksi
memcathzr dedi: İlk kullandığın Rockstar Games hesabını kullanmak zorundasın çünkü Steam hesabınla Rockstar Games hesabın birleşmiş. Genişletmek için tıkla... İlk hesap zaten Epic'den giriyoum
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #4 onuralp0 dedi: İlk hesap zaten Epic'den giriyoum Genişletmek için tıkla... Epic veya Steam farketmiyor Artı 0 Eksi
onuralp0 dedi: İlk hesap zaten Epic'den giriyoum Genişletmek için tıkla... Epic veya Steam farketmiyor
KS KS onuralp0 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 373 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 2060 1tb m.2 ssd b450m k ıı 16 gb 3200 mhz ram 165 hz va panel monitör R5 1600AF Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #5 memcathzr dedi: Epic veya Steam fark etmiyor Genişletmek için tıkla... Tamam zaten ilk kullandığım Social Club hesabını giriyorum Artı 0 Eksi
memcathzr dedi: Epic veya Steam fark etmiyor Genişletmek için tıkla... Tamam zaten ilk kullandığım Social Club hesabını giriyorum
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #6 onuralp0 dedi: İlk hesap zaten Epic'den giriyoum Genişletmek için tıkla... İlk ise bilemiyorum ama Social Club hesabınızla Epic Games hesabınızı birleştirilmiş. Artı 0 Eksi
onuralp0 dedi: İlk hesap zaten Epic'den giriyoum Genişletmek için tıkla... İlk ise bilemiyorum ama Social Club hesabınızla Epic Games hesabınızı birleştirilmiş.
KS KS onuralp0 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 373 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 2060 1tb m.2 ssd b450m k ıı 16 gb 3200 mhz ram 165 hz va panel monitör R5 1600AF Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #7 memcathzr dedi: İlk ise bilemiyorum ama Social Club hesabınızla Epic Games hesabınızı birleştirmiş. Genişletmek için tıkla... İlk social Club hesabı ve ilk Epic Games hesabı hiçbir değişiklik yok Rockstar'da da GTA 5 oyunum gözükmüyor Artı 0 Eksi
memcathzr dedi: İlk ise bilemiyorum ama Social Club hesabınızla Epic Games hesabınızı birleştirmiş. Genişletmek için tıkla... İlk social Club hesabı ve ilk Epic Games hesabı hiçbir değişiklik yok Rockstar'da da GTA 5 oyunum gözükmüyor
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #8 onuralp0 dedi: İlk social Club hesabı ve ilk Epic Games hesabı hiçbir değişiklik yok Rockstar'da da GTA 5 oyunum gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Hocam biraz konu dışı olacak ama outlook.com.tr yerine outlook.com yazıp girmeyi dener misiniz Artı 0 Eksi
onuralp0 dedi: İlk social Club hesabı ve ilk Epic Games hesabı hiçbir değişiklik yok Rockstar'da da GTA 5 oyunum gözükmüyor Genişletmek için tıkla... Hocam biraz konu dışı olacak ama outlook.com.tr yerine outlook.com yazıp girmeyi dener misiniz
KS KS onuralp0 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 373 Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 2060 1tb m.2 ssd b450m k ıı 16 gb 3200 mhz ram 165 hz va panel monitör R5 1600AF Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #9 memcathzr dedi: Hocam biraz konu dışı olacak ama outlook.com.tr yerine outlook.com yazıp girmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu SS zaten göstermelik benim değil hepsini doğru yazıyorum kendim de Artı 0 Eksi
memcathzr dedi: Hocam biraz konu dışı olacak ama outlook.com.tr yerine outlook.com yazıp girmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu SS zaten göstermelik benim değil hepsini doğru yazıyorum kendim de
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #10 onuralp0 dedi: Bu SS zaten göstermelik benim değil hepsini doğru yazıyorum kendim de Genişletmek için tıkla... O zaman yapabilecek bir şey yok hocam hiç epic games hesabınız çalındı mı? Belki çalan kişi kendi rockstar games hesabını birleştirmiştir Artı 0 Eksi
onuralp0 dedi: Bu SS zaten göstermelik benim değil hepsini doğru yazıyorum kendim de Genişletmek için tıkla... O zaman yapabilecek bir şey yok hocam hiç epic games hesabınız çalındı mı? Belki çalan kişi kendi rockstar games hesabını birleştirmiştir