Çözüldü Rockstar Games "This Steam account is already linked to a diffrent Rockstar Games account." Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rhemusa

Femtopat
Daha fazla  
Uzun zamandan beri GTA 5 oynamıyordum arkadaşım oyuna çağırdı bende oyunu yükledim fakat oyuna girmeye çalıştığım zaman bu hatayla karşılaştım, hesabımın çalındığını düşünmüyorum hiçbir şekilde oyuna giremiyorum ne yapmalıyım?

Çözüm
Sorun düşündüğüm gibi. E-posta göndermelerinde bir sorun oluştuğu için şifre sıfırlama maili gelmemiş, tekrar denedim daha çok kullandığım e postaya mail geldi ve şifremi değiştirdim, artık sorunsuz oynayabiliyorum.
Daha önceden oluşturduğunuz Rockstar hesabınız varsa ona girin.

O hesaptayım zaten ama aynı şekil hata değişmiyor.

Daha önceden hiç başka Rockstar hesabı oluşturmadınız mı? O zaman Steam'i ayrı tutarak Rockstar hesabına girmeyi deneyin, eğer Rockstar hesabı şu an açıksa içerisinde GTA 5 yok mu?

Daha önceden hiç başka Rockstar hesabı oluşturmadınız mı? O zaman Steam'i ayrı tutarak Rockstar hesabına girmeyi deneyin, eğer Rockstar hesabı şu an açıksa içerisinde GTA 5 yok mu?

Sadece 1 adet Rockstar Games hesabım var ve o da Steam hesabıma bağlı, uzun zamandan beri girmediğim için hesabımın e postasını falan her şeyi unutmuştum şu anda en çok kullandığım e postadan şifreyi değiştirmeyi denedim ama bana şifre sıfırlama e postası gelmedi o yüzden eski e postamla girdim ama dediğim gibi sadece 1 adet hesabım var ve içinde GTA 5 var.

Eğer hesaba girilemiyorsa Rockstar desteğe yazın, sipariş makbuzu varsa atın muhtemelen girebilirsiniz.

Sorun düşündüğüm gibi. E-posta göndermelerinde bir sorun oluştuğu için şifre sıfırlama maili gelmemiş, tekrar denedim daha çok kullandığım e postaya mail geldi ve şifremi değiştirdim, artık sorunsuz oynayabiliyorum.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…