Rockstar Games yükleme sonrası code 1 hatası

Sarpmckay

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Her zamanki gibi GTA da takılıyordum bir sonraki gün tekrar gireyim dedim fakat bu sefer Rockstar Games hata vermeye başladım giremedim oyuna. Hatada ise şu yazıyordu: The Social Club failed to load due to an incomplate installation (code 1)

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhabalar, sorununuzun çözümü Windows'ta olan Zorunlu ASLR'den kaynaklanıyormuş.

Çözümü aşağıdaki videoda var. Özet geçersek Windows güvenlik kısmından exploit protection kısmına girin. Program ayarlarına girerek. Program ekle deyin. Dosya dolu seçin seçeneğine basın. Exe dosyası seçeceğiniz alan gelecek daha sonra oyun klasörüne gidip Social Club klasöründeki exeleri buraya ekleyin.

Hemen geçerli olmayacak bilgisayarınızı yeniden başlatın çözülüp çözülmediğine bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanıtınız için teşekkür ederim fakat maalesef işe yaramadı bu sefer art arda tekrardan başlatmıyor bir kere yükleme yapıyor yükleme esnasında şu yazıyor: İnstalling prerequisite: Rockstar Games Launcher yazıyor yükleme tamamlanmadan kapanıyor ve aynı error ü veriyor.

Oyun dosyalarını doğrulamış mıydınız? Eğer yapmadıysanız yapın. Yaptıysanız oyunu tamamen kaldırıp geri yüklemeyi deneyin.

Oyun dosyalarını doğrulamış mıydınız? Eğer yapmadıysanız yapın. Yaptıysanız oyunu tamamen kaldırıp geri yüklemeyi deneyin.

Oyunun dosyalarını birkaç kez doğruladım ve silip yüklemeyi de denedim aynı şekilde Rockstar Games hata vermeye devam etti.

Hocam aklımda bir çözüm var;

Ayarlar kısmına gidip bahsettiğim yerdeki "Scan Now" butonuna tıklar mısınız? Bende de oyunun yüklü olmadığını belirtiyordu ve böyle çözmüştüm.

Ayrıca Rockstar Games Launcher'ı silip yeniden yükleyebilirsiniz. Oyunlarınızı bahsettiğim butona tıklayarak yeniden kurmadan oynayabilirsiniz.

Rockstar Games Launcher de mi bu fotoğrafdaki ayarlar kısmı?
Öyle ise Rockstar Games Launcher açılmıyor bu yüzden ayarlar yerine de gelemiyorum sorun Rockstar Game'si açmaya çalıştığımda veya oyuna girmeye çalıştığımda oluyor.

Evet hocam Rockstar Games Launcherın içerisinde. Eğer girebilirseniz bu ayarı yapın, giremezseniz silip yeniden indirin. Sonucu yazarsınız.

Evet hocam Rockstar Games Launcher'ın içerisinde. Eğer girebilirseniz bu ayarı yapın, giremezseniz silip yeniden indirin. Sonucu yazarsınız.

Maalesef Rockstar Games Launcher de açılmıyor silipş yüklemeyi de denedim bir şey değişmedi.

Maalesef Rockstar Games Launcher de açılmıyor silipş yüklemeyi de denedim bir şey değişmedi.
Hocam şu linkteki yönergeleri uygular mısınız?

Link 1

Onun dışında benzer bir konuda modemin resetlenmesi (yeniden başlatılması) tavsiye edilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…