kaanloke Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 Sürekli Rockstar Games adresini açınca Gmail'ime gelen kodu istiyor. Sürekli yazmak sıkıyor. Cidden aynı şey Xbox'da da var. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2024
Sürekli Rockstar Games adresini açınca Gmail'ime gelen kodu istiyor. Sürekli yazmak sıkıyor. Cidden aynı şey Xbox'da da var.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 5 Eylül 2024 #2 Bu cihazda bir daha sorma veya beni hatırla gibi seçenek olması lazım, işaretleyin.
kaanloke Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #3 nefti dedi: Bu cihazda bir daha sorma veya beni hatırla gibi seçenek olması lazım, işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Evet oraları işaretliyorum ama sonraki girişimde tekrar isteyip o şıkları bile vermiyor.
nefti dedi: Bu cihazda bir daha sorma veya beni hatırla gibi seçenek olması lazım, işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Evet oraları işaretliyorum ama sonraki girişimde tekrar isteyip o şıkları bile vermiyor.