mrkral474 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #1 GTA 5 Rockstar Launcher'i tekrar indirmemi istiyor 10 kere indirdim olmadı napmaliyim.
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 20 Temmuz 2021 #2 mrkral474 dedi: GTA 5 Rockstar Launcher'i tekrar indirmemi istiyor 10 kere indirdim olmadı napmaliyim. Genişletmek için tıkla... Normalde indir deyince yüklü olanı bulup oyunu açması lazım. Artı 0 Eksi
mrkral474 dedi: GTA 5 Rockstar Launcher'i tekrar indirmemi istiyor 10 kere indirdim olmadı napmaliyim. Genişletmek için tıkla... Normalde indir deyince yüklü olanı bulup oyunu açması lazım.
KS KS mrkral474 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #3 bruhmomentumtr dedi: Normalde indir deyince yüklü olanı bulup oyunu açması lazım. Genişletmek için tıkla... Yüklü olan var ve hesapta acik indiriyor kuruyor sonra oyunu tekrar acinca ayni sey Artı 0 Eksi
bruhmomentumtr dedi: Normalde indir deyince yüklü olanı bulup oyunu açması lazım. Genişletmek için tıkla... Yüklü olan var ve hesapta acik indiriyor kuruyor sonra oyunu tekrar acinca ayni sey
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 20 Temmuz 2021 #4 mrkral474 dedi: Yüklü olan var ve hesapta acik indiriyor kuruyor sonra oyunu tekrar açınca ayni şey. Genişletmek için tıkla... Oyunu tekrar açınca da soruyor evet, bu döngüden kurtulamazsın. Artı 0 Eksi
mrkral474 dedi: Yüklü olan var ve hesapta acik indiriyor kuruyor sonra oyunu tekrar açınca ayni şey. Genişletmek için tıkla... Oyunu tekrar açınca da soruyor evet, bu döngüden kurtulamazsın.
KS KS mrkral474 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #5 bruhmomentumtr dedi: Oyunu tekrar açınca da soruyor evet, bu döngüden kurtulamazsın. Genişletmek için tıkla... İlk indirip girdigimde acilmisti sonrs yapmaya basladi sildim yukluyom yine 100gb interneti 1 mbs ye indircekler Artı 0 Eksi
bruhmomentumtr dedi: Oyunu tekrar açınca da soruyor evet, bu döngüden kurtulamazsın. Genişletmek için tıkla... İlk indirip girdigimde acilmisti sonrs yapmaya basladi sildim yukluyom yine 100gb interneti 1 mbs ye indircekler
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 20 Temmuz 2021 #6 mrkral474 dedi: İlk indirip girdigimde acilmisti sonrs yapmaya basladi sildim yukluyom yine 100GB interneti 1 Mbps'ye indircekler Genişletmek için tıkla... Sen yapma işte, onun kendisi yapması lazım yüklemeye çalışırken bulup hemen açıyor oyunu illa sıkıntı oluyorsa Rockstar Games Launcher'dan başlat. Artı 0 Eksi
mrkral474 dedi: İlk indirip girdigimde acilmisti sonrs yapmaya basladi sildim yukluyom yine 100GB interneti 1 Mbps'ye indircekler Genişletmek için tıkla... Sen yapma işte, onun kendisi yapması lazım yüklemeye çalışırken bulup hemen açıyor oyunu illa sıkıntı oluyorsa Rockstar Games Launcher'dan başlat.
KS KS mrkral474 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #7 bruhmomentumtr dedi: Sen yapma işte, onun kendisi yapması lazım yüklemeye çalışırken bulup hemen açıyor oyunu illa sıkıntı oluyorsa Rockstar Games Launcher'dan başlat. Genişletmek için tıkla... He işte onu bende düşündüm yemedi Ulan ya 2 günde 200 gb harciycaz yaw boşu boşuna bi launcher yüzünden gitti güzelim internet ttnet bide ay sonuna kadar naneyi yemiş bulunmaktayım. Artı 0 Eksi
bruhmomentumtr dedi: Sen yapma işte, onun kendisi yapması lazım yüklemeye çalışırken bulup hemen açıyor oyunu illa sıkıntı oluyorsa Rockstar Games Launcher'dan başlat. Genişletmek için tıkla... He işte onu bende düşündüm yemedi Ulan ya 2 günde 200 gb harciycaz yaw boşu boşuna bi launcher yüzünden gitti güzelim internet ttnet bide ay sonuna kadar naneyi yemiş bulunmaktayım.