Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 17 Temmuz 2023 #11 Thonrik dedi: O maile yanıt olarak İngilizce olarak evet bu benim mailim onaylıyorum demen lazım. Genişletmek için tıkla... Bu mail yeter mi yoksa yenisini mi atayim. Dosya Ekleri Screenshot_2023-07-17-13-25-04-973_com.google.android.gm.jpg 55,7 KB · Görüntüleme: 43 Screenshot_2023-07-17-13-25-04-973_com.google.android.gm.jpg 55,7 KB · Görüntüleme: 39
Thonrik dedi: O maile yanıt olarak İngilizce olarak evet bu benim mailim onaylıyorum demen lazım. Genişletmek için tıkla... Bu mail yeter mi yoksa yenisini mi atayim.
Thonrik Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 233 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #12 Yunus creqtive efe dedi: Bu mail yeter mi yoksa yenisini mi atayim. Genişletmek için tıkla... Yeterli olması lazım. Dediğim gibi geri dönüş yapmazlarsa yeni bir güncelleme var mı diye diye sor
Yunus creqtive efe dedi: Bu mail yeter mi yoksa yenisini mi atayim. Genişletmek için tıkla... Yeterli olması lazım. Dediğim gibi geri dönüş yapmazlarsa yeni bir güncelleme var mı diye diye sor
5 522917 Decapat Katılım 9 Şubat 2022 Mesajlar 78 25 Temmuz 2023 #13 Thonrik dedi: O maile yanıt olarak ingilizce olarak evet bu benim mailim onaylıyorum demen lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam benimde hesabım çalınmıştı bende desteğe ulaştım fakat bilemeden türkçe şekilde yazdım acaba anlarlar mı 2 gün oldu dönmediler.
Thonrik dedi: O maile yanıt olarak ingilizce olarak evet bu benim mailim onaylıyorum demen lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam benimde hesabım çalınmıştı bende desteğe ulaştım fakat bilemeden türkçe şekilde yazdım acaba anlarlar mı 2 gün oldu dönmediler.
Thonrik Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 233 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #14 522917 dedi: Hocam benim de hesabım çalınmıştı bende desteğe ulaştım fakat bilemeden Türkçe şekilde yazdım acaba anlarlar mı 2 gün oldu dönmediler. Genişletmek için tıkla... Ya geç yanıt verebilirler ama daha devam ederse rahatsız et bir daha.
522917 dedi: Hocam benim de hesabım çalınmıştı bende desteğe ulaştım fakat bilemeden Türkçe şekilde yazdım acaba anlarlar mı 2 gün oldu dönmediler. Genişletmek için tıkla... Ya geç yanıt verebilirler ama daha devam ederse rahatsız et bir daha.
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 25 Temmuz 2023 #15 Bende Türkçe yazınca cevap gelmedi İngilizce yazınca cevap geldi yeni İngilizce mail atman lazim. 522917 dedi: Hocam benim de hesabım çalınmıştı bende desteğe ulaştım fakat bilemeden Türkçe şekilde yazdım acaba anlarlar mı 2 gün oldu dönmediler. Genişletmek için tıkla...
Bende Türkçe yazınca cevap gelmedi İngilizce yazınca cevap geldi yeni İngilizce mail atman lazim. 522917 dedi: Hocam benim de hesabım çalınmıştı bende desteğe ulaştım fakat bilemeden Türkçe şekilde yazdım acaba anlarlar mı 2 gün oldu dönmediler. Genişletmek için tıkla...
Thonrik Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 233 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #16 Abi tabi ki Türkçe cevap vermezler.