Rockstar hesabı olmadan RDR2 oynanır mı?

Spex06

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben bir siteden ucuz bir şekilde RDR2 hesabı aldım. İntrernetsiz bir şekide oynayabileceğimi söylediler fakat Rockstar acılıyor, oyuna gır deyınce ve baglanmıyor. Baska bır gırıs yontemı var mıdır?

Social Club ile oynamak mümkün olabilir.
Aldığın yer herkese aynı hesabı satıyor bu yüzden ucuz. Yani bir hesabı 500 kişi falan alıyor. Yapman gereken oyunu indirmek ve sonra Steam'i offline modda çalıştırmak. Ardından offlineda RDR2'ye gir. Social Club'da Cloud savei kapat yani offline savei aç internete yaz çok rahat bulursun. Offline savei kapamazsan ya oyuna almıyor ya da oyunu kaydetmiyordu orayı tam hatırlamıyorum. Offline savei kapadıktan sonra oynayabilirsin fakat Steam hesabı rockstara direkt entegre değil diye biliyorum entegreyse işin zor ama dediğimi dene ve yüksek ihtimalle değildir çünkü bir hesap bağlama durumu söz konusu değil. Ama emin değilim bilgin olsun.

Konuyu hortlatacağım fakat bir sorum olacak ben şimdi herkese aynı hesabı satan Steam hesaplı RDR2'yi almıştım fakat nereden aldığımı hatırlamıyorum şimdi oyunu indirdim ve bana Social Club'a girmemi söylüyor fakat o hesabın Social Club e postasını ve şifresini bilmiyorum. Nasıl yapabilirim, bilgin var mıdır?

Merhaba çözdün mü? Aynı durum var.

Oyunun Rockstar Games Launcher'ında bulunması lazım. Oyuna giriş yaparken launcher giriş bilgilerini isteyecektir. Oyun Rockstar hesabınıza tanımlı değilse oynayamazsınız.

Galiba nasıl yapıldığını buldum telefondan gidip Steam Link uygulamasını yüklüyorsun, oradan telefonu bilgisayara bağlayıp RDR'yi açıyorsun sonra açılıyor işte bende işe yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…