Rockstar hesabını çaldılar

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci + Editör
Arkadaşlar 3D doğrulama açıkken hesabımı tamamen çalmayı bir şekilde başarmışlar. Ve garip tarafı bilgisayarımda Rockstar da bu hesaba giriş bile yapmadım format attığımdan beri. Rockstar bilerek mi satıyor hesaplarını çünkü kardeşimin de GTA hesabı çalındı ve hiçbir şekilde yardımcı olmadılar.

1710488737534.png

Kurtar diyorum email olan mailden ve bilinmeyen hata diyor üstüne ticket atacağım Rockstar customer Support girmiyor bile.

İçerisinde RDR2 var idi.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Rockstar Games'in resmi web sitesine gidin ve müşteri desteği bölümünü bulun.
  2. Hesap çalma veya güvenlikle ilgili bir sorun bildirmek için destek talebi (ticket) oluşturun.
  3. Talebinizde, hesabınızın çalındığını ve hesabınızı kurtarmak için yardım istediğinizi açıklayın.
  4. E-posta adresinizle ilişkili olan hesabınızın sahipliğini kanıtlayabilecek belgeler veya bilgiler sağlayın.

Arkadaşlar 3D doğrulama açıkken hesabımı tamamen çalmayı bir şekilde başarmışlar. Ve garip tarafı bilgisayarımda Rockstar da bu hesaba giriş bile yapmadım format attığımdan beri. Rockstar bilerek mi satıyor hesaplarını çünkü kardeşimin de GTA hesabı çalındı ve hiçbir şekilde yardımcı olmadılar.

Eki Görüntüle 2141284

Kurtar diyorum email olan mailden ve bilinmeyen hata diyor üstüne ticket atacağım Rockstar customer Support girmiyor bile.

İçerisinde RDR2 var idi.
Öncelikle cihazlarınızı taratıp çerezlerinizi temizlemeniz lazım. Çeşitli kötü yazılımlar ya da çerezler sayesinde 3D doğrulama kodunu elde edip hesaplarına giriş yapabiliyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı