Nixould Decapat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #1 RDR2 aldım indirimde, yükledim. 3 gündür Rockstar Launcher bu hatayı veriyor. Denemediğim yöntem kalmadı. Forumlara da baktım bulamadım bir şey. Çaresini bilen var mıdır?
RDR2 aldım indirimde, yükledim. 3 gündür Rockstar Launcher bu hatayı veriyor. Denemediğim yöntem kalmadı. Forumlara da baktım bulamadım bir şey. Çaresini bilen var mıdır?
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #2 Social Club ile alakalı tüm dosyaları silin. Rockstar Launcher dahil.
Nixould Decapat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #3 Aeronight dedi: Social Club ile alakalı tüm dosyaları silin. Rockstar Launcher dahil. Genişletmek için tıkla... 3 kere falan sildim. Hiçbir gelişme yok.
Aeronight dedi: Social Club ile alakalı tüm dosyaları silin. Rockstar Launcher dahil. Genişletmek için tıkla... 3 kere falan sildim. Hiçbir gelişme yok.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #4 Nixould dedi: 3 kere falan sildim. Hiçbir gelişme yok. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Appdata'da falan da var çünkü. Ama dikkat edin içinde diğer oyunlara ait save dosyaları olabilir.
Nixould dedi: 3 kere falan sildim. Hiçbir gelişme yok. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Appdata'da falan da var çünkü. Ama dikkat edin içinde diğer oyunlara ait save dosyaları olabilir.
5 530748 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 1.267 Makaleler 4 Çözümler 41 27 Aralık 2022 #5 Başlat - Arama - cmd - Yönetici Olarak Çalıştır dizinini takip edin. Aşağıdaki komutları aşağıda listelenen sırayla girin: netshwinsock sıfırlama netsh int ip sıfırlama ipconfig / yayın ipconfig / yenile ipconfig /flushdns Bilgisayarı yeniden başlatın.
Başlat - Arama - cmd - Yönetici Olarak Çalıştır dizinini takip edin. Aşağıdaki komutları aşağıda listelenen sırayla girin: netshwinsock sıfırlama netsh int ip sıfırlama ipconfig / yayın ipconfig / yenile ipconfig /flushdns Bilgisayarı yeniden başlatın.
Nixould Decapat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #6 530748 dedi: Başlat - Arama - cmd - Yönetici Olarak Çalıştır Aşağıdaki komutları aşağıda listelenen sırayla girin: netshwinsock sıfırlama netsh int ip sıfırlama ipconfig / yayın ipconfig / yenile ipconfig /flushdns Bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Bunu da yaptım işe yaramadı. Aeronight dedi: Emin misiniz? Appdata'da falan da var çünkü. Ama dikkat edin içinde diğer oyunlara ait save dosyaları olabilir. Genişletmek için tıkla... Eminim. Hatta bir ara da sildiğim için hata vermişti. Steamden dosya doğrulatmak zorunda kaldım.
530748 dedi: Başlat - Arama - cmd - Yönetici Olarak Çalıştır Aşağıdaki komutları aşağıda listelenen sırayla girin: netshwinsock sıfırlama netsh int ip sıfırlama ipconfig / yayın ipconfig / yenile ipconfig /flushdns Bilgisayarı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Bunu da yaptım işe yaramadı. Aeronight dedi: Emin misiniz? Appdata'da falan da var çünkü. Ama dikkat edin içinde diğer oyunlara ait save dosyaları olabilir. Genişletmek için tıkla... Eminim. Hatta bir ara da sildiğim için hata vermişti. Steamden dosya doğrulatmak zorunda kaldım.
5 530748 Hectopat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 1.267 Makaleler 4 Çözümler 41 27 Aralık 2022 #7 Nixould dedi: Bunu da yaptım işe yaramadı. Eminim. Hatta bir ara da sildiğim için hata vermişti. Steamden dosya doğrulatmak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Biraz alakasız olabilir ama modemi aç kapa yaptınız mı?
Nixould dedi: Bunu da yaptım işe yaramadı. Eminim. Hatta bir ara da sildiğim için hata vermişti. Steamden dosya doğrulatmak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Biraz alakasız olabilir ama modemi aç kapa yaptınız mı?
Nixould Decapat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2022 #8 530748 dedi: Biraz alakasız olabilir ama modemi aç kapa yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Onu da yaptım.
530748 dedi: Biraz alakasız olabilir ama modemi aç kapa yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Onu da yaptım.