Berat Cihan Kalyoncu
Decapat
Arkadaşlar benim Windows'um ve Steam'im C diskine kurulu fakat GTA 5 D diskine kurulu. Ben bu FiveM denen şeyi kendi sitesinden indirdim 8 MB bir şeydi zaten galiba hemen indi. Daha sonra FiveM'i GTA 5 D diskinde olduğu için oraya klasör açıp kurdum. Bu FiveM sağ olsun her şeyi otomatik yaptı insan bir şeyler seçtirirdi neyse bu bir şeyler indirdi falan ama böyle hiç ok tamam basma yerleri gelmedi. Bittikten sonra otomatik açıldı FiveM ve onunla birlikte Rockstar Launcher'de açıldı buraya kadar normal serverlara girebiliyordum fakat FiveM'den çıkıp bir daha girince artık Rockstar Launcher açılmıyordu kendim elle açsam dahi FiveM kabul etmiyor inatla Launcher yok gibisinden uyarı verip serverlara sokmuyor. Gerçekten kafayı yiyeceğim en az 5 defa baştan yükledim C diskine dahi attım Rockstar Launcher'i Rockstar klasörlerine Program Files + Program Dosyaları (X86) ama nafile hala aynı hata. Nerede yanlış yapıyorum ya da bir şeyi eksik mi yapıyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: