Yönetici olarak çalıştırır mısınız Epic'i ve RGSC'yi?Eki Görüntüle 935122
Epic'de bildiğiniz üzere bedava olmuştu, düzgün oynadığım oyun 1 aydır böyle yapıyor. Kaç keredir Epic'den sildim geri yükledim, doğrulama yaptım; yine aynı.
Yönetici olarak çalıştırır mısınız Epic'i ve RGSC'yi?Eki Görüntüle 935122
Epic'de bildiğiniz üzere bedava olmuştu, düzgün oynadığım oyun 1 aydır böyle yapıyor. Kaç keredir Epic'den sildim geri yükledim, doğrulama yaptım; yine aynı.
hayır yüklemedim mod ve 3 kere sildim zatenMod falan yüklediniz mi? Yani silmişsiniz ama iyice klasörü didik didik ettiniz mi? Her şeyi silip deneyin bir daha.
rockstardan açmayı deneyin birde normal açmayı.hayır yüklemedim mod ve 3 kere sildim zaten
Çok teşekkür ederim RGSC'yi yönetici açınca çalıştı umarım bir daha sorun yaşamam olursa tekrar bildiririm.Yönetici olarak çalıştırır mısınız Epic'i ve RGSC'yi?
İşinize yaradıysa çözüm olarak işaretlerseniz internette aratanlar kolayca bulabilir.Çok teşekkür ederim RGSC'yi yönetici açınca çalıştı umarım bir daha sorun yaşamam olursa tekrar bildiririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.