om3rkaya10 Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 232 8 Şubat 2021 #11 |-Hakan-| dedi: Ben GeForce Now üzerinden bilgisayarın dosyalarına erişmiş birisi olarak içersine portable programlarda kurdum hayli hayli hileyi yaparlar. Genişletmek için tıkla... Eski zamanlarda çok kolaydı. Sistem olarak erişiyordum ben 8 aydır son zamanlarda "patch yağmuruna" tuttular.
|-Hakan-| dedi: Ben GeForce Now üzerinden bilgisayarın dosyalarına erişmiş birisi olarak içersine portable programlarda kurdum hayli hayli hileyi yaparlar. Genişletmek için tıkla... Eski zamanlarda çok kolaydı. Sistem olarak erişiyordum ben 8 aydır son zamanlarda "patch yağmuruna" tuttular.
2 278491 Kilopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 720 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #12 |-Hakan-| dedi: Ben GeForce Now üzerinden bilgisayarın dosyalarına erişmiş birisi olarak içersine portable programlarda kurdum hayli hayli hileyi yaparlar. Genişletmek için tıkla... Peki turkce yama kurmak icin kullanmak mumkun mu?
|-Hakan-| dedi: Ben GeForce Now üzerinden bilgisayarın dosyalarına erişmiş birisi olarak içersine portable programlarda kurdum hayli hayli hileyi yaparlar. Genişletmek için tıkla... Peki turkce yama kurmak icin kullanmak mumkun mu?
om3rkaya10 Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 232 8 Şubat 2021 #13 278491 dedi: Peki turkce yama kurmak icin kullanmak mumkun mu? Genişletmek için tıkla... Artık erişmek aşırı zor. Türkçe yama kurmak hatta eskiden 100GB aşmayacak sürece oyun indirmek bile oluyordu fakat artık olmuyor.
278491 dedi: Peki turkce yama kurmak icin kullanmak mumkun mu? Genişletmek için tıkla... Artık erişmek aşırı zor. Türkçe yama kurmak hatta eskiden 100GB aşmayacak sürece oyun indirmek bile oluyordu fakat artık olmuyor.
jurisz Picopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 475 Çözümler 1 8 Mart 2021 #14 Bence Rockstar oyunları gelecek hem de fazlasıyla ama yakın bir tarihte değil gelirse zaten GeForce NOW patlar bize de 1000 sıra beklemek düşer.
Bence Rockstar oyunları gelecek hem de fazlasıyla ama yakın bir tarihte değil gelirse zaten GeForce NOW patlar bize de 1000 sıra beklemek düşer.