Rockstar oyunları indirimde!

293735

Kilopat
Makaleler
15

Max Payne3 43TL

Bully 8.4TL

Manhunt 6.3TL

Max Payne2 6.3TL

L. A. Noire (GTA benzeri oyun) 43TL.

L. A. Noire'ı "GTA benzeri" diye almayın sakın 😃 Bambaşka bir oyun ve her bünyeye gelmez.

Paylaşım için teşekkürler.

Openworld olmasından dolayı ve 1950'lerde geçmesinden dolayı ben GTA ve Mafia tadı aldım oyundan. Tabii bire bir aynı diyemem ama biraz benziyor.

Son düzenleme:
Bakalım bunlara ne zaman zam gelecek? Ülke olarak Rockstar'ın umurunda olmadığımız için fark etmediler bile fiyatları.

Çoğu oyuna Zam geldi zaten bu zamlı fiyatlar. Bazı oyunların fiyatı aynı kaldı. Bully, Max Payne, Manhunta zam gelmedi onlar şu an hala ucuz. Bedavadan az pahalı fiyata.

L.A Noire, bana göre dedektiflik türündeki en
iyi oyundur. Yüz mimikleri konusunda döneminin ötesinde harika bir iş çıkartmışlardı, karşındakinin davranışlarını inceleyip ona göre hüküm vermek güzeldi. Davalar birbirleriyle bağlantılı ve harika kurgulanmıştı. Dönemi için güzel bir oyundu ancak gereken ilgiyi alamadığını düşünüyorum.

Görsel kalitesi günümüz için eski kalmış olsa da hâlâ idare eder. Dedektiflik türüne ilginiz varsa bakmanızı tavsiye ederim.

Bir zahmet ucuz olsun bunlar zaten ikisi PS3 dönemi oyunu(Max Payne 3, L.A Noire) diğer üçü PS2 dönemi oyunu(Bully, Manhunt, Max Payne 2) kaç yıllık oyunlar yani. Pahalılık güncel yıla yaklaştıkça abartılı artıyor sorun o. Devamlı geriden oynuyoruz

Max Payne3 43TL

Bully 8.4TL

Manhunt 6.3TL

Max Payne2 6.3TL

L. A. Noire (GTA benzeri oyun) 43TL.

Zamaninda Ark'ım 20 TL'ye GTA 5 almisti vay be😃.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı