Rockstar Social Club "Email not found or password is invalid" hatası

hackety

Decapat
Arkadaşlar RDR2'ye girmeye çalışıyorum. Her bilgiyi doğru giriyorum fakat yanlış diyor. Şifreyi sıfırladım Launcher'i sildim baştan yükledim ama yine de düzelmedi. Oyunu Steam'den aldım. Ayrıca GTA 5 de var. Onadan giriş yapamıyorum bu hata yüzünden. Fakat Social Club'ın sitesinden PC'den giriş yapıldı olarak gözüküyor ama asla girilmiyor.

Hocam düzeldi mi düzeldiyse nasıl çözüldü.
Windows virüs ve tehdit koruması kısmından en altta fidye yazılımına karşı koruma aktif ise SocialClubHelper.exe adlı dosyanın erişimini engelliyor. Fidye yazılımına karşı korumayı kapatırsanız çözülür diye düşünüyorum.

Arkadaşlar çözemediysen bende yaşıyordum aynı sorunu Rockstar Social Club sitesinden e postanızı değiştirin sorun çözülüyor.

Arkadaşlar çözemediysen bende yaşıyordum aynı sorunu Rockstar Social Club sitesinden e postanızı değiştirin sorun çözülüyor.

@TerliTavuk hocam Rockstar Games sign up linkine bastığım zaman sitede hiçbir şey görünmüyor komple siyah ekran giriş yapamıyorum nasıl çözebilirim?

Kapattım yine olmadı, şifre doğru email doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…