Rockstar vs Valve

739192

Decapat
Makaleler
2
Evet sizce hangi şirket daha iyi bana kalırsa harita tasarımı, oyun motoru, karakter modeli ve fizik olarak Valve. Hikaye anlatımı, karakter tasarımı, karakter psikolojisi, karakter hikayesi, çevre detayı, Rockstar hizmetler olarak Valve Steam'den dolayı biraz daha iyi hata bakımından ise her 2 şirkette oyun, oyun hizmeti hatalarını çözmlekle uğraşmıyor.

En sevdiğim iki oyun şirketi ama benim için Rockstar her zaman bir tık öndedir diğer şirketlere görede.

Portal oyunlarını ve Half-Life 1-2 oynadım bana hitap etmedi düz vur geçden ziyade ben hikayeli oyunları seviyorum.

Portal ve Half-Life hikayesi çok ağırdır aslında görsel anlatım var çünkü ve alt yazılı kesinlikle oynanmalı oyunda hikayeyi doğrudan değil çevre detayından oğreniyorsun bu tür size hitap etmemiş olabilir çünkü hikayeyi anlamak için bayağı çaba vermek gerek. Rockstar hikayeyi doğrudan vermesine rahmen yine de sağlam hikayeli oyunlar yapıyor ve karakter psikolojisini gayet güzel yansıtıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…