Rockstar'a bağlı mail hesabı çalındı

Samet2.0

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben yaklaşık 1 sene önce falan bir GTA 5 aldım Steam'den ve bir tane e-posta ile kayıt oldum. Yaklaşık 2-3 ay önce bu e-posta çalındı ve kapatmak zorunda kaldım. Şu anda GTA 5'e girmeye çalışırken o e-postaya kod gidiyor ama sileli bayağı zaman geçtiği için o e-postayı da alamıyorum, kodu da giremiyorum. Rockstar'a yazdım ama "Hesabın sizin olduğunu doğrulayamadık" dediler, dalga geçer gibi. Steam'e yazdım, onlar da yetkili Rockstar dediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalınan mailinizde kayıtlı ikinci bir mail yada telefon numarası var mı?

Ama o epostaya şifre sıfılama gelecek diyor ben o epostaya hiçbir şekilde erişimim yok ki.
Rehberin ilerideki sayfalarında şöyle bir şey denilmiş kopyalayıp yapıştırayım:

İlk öncelikle Rockstar Games sitesine gidiniz.
Sonrasında bu adımları uygulayarak deneyebilirsiniz.
(lütfen her şeyi dikkatli ve eksiksiz okuyunuz.)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
(ROCKSTAR GAMES SİTESİNE BOŞ BİR HESAP İLE GİRİŞ YAPINIZ)

1-) Support gidiniz.
2-) submit a request (bir bilet gönderin).
3-) aşahıdaki seçeneklerden (account) bölümünü seçiniz.
4-) account settings bölümünü seçiniz.
5-) trouble signing into your account (hesabınızda oturum açarken sorun yaşıyorsunuz) bölümünü seçiniz.
6-) (account recovery) veya (Lost Access to my email account)
Bu iki seçenekten birini seçip boş olan bölümleri doldurup sorununuzu anlatabilirsiniz.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

(aşağıya attığım bu linke basarak direk olan bölüme gidebilirsiniz)​

https://support.rockstargames.com/r...-your-account/lost-access-to-my-email-account
1-) attığım linke bas, giriş yap ve boş bir hesap ile desteğini oluştur.
2-) kullanabildiğin bir e-posta adresini destek bölümündeki email* adlı bölüme yaz.
2-) sonra açıklama bölümüne aşağıda verdiğim yazıyı yaz.

Merhaba, eski, çalınan veya erişilemeyen hesabımla ilişkili e-posta adresine tamamen erişimimi kaybettim. Bu hesabı geri almama yardımcı olabilir misiniz?

Kayıp Rockstar Games e-posta adresi:
1-) (çalınan e-posta adresini buraya gir)
2-) (çalınan hesabının ismi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…