Pablo1 Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #1 Mikrofon alacağım. Rode NT 1 ve Xenyx 302USB mikser mı, yoksa HyperX Quadcast S mı almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2022
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 29 Mart 2022 #2 HyperX Quadcast S
Pablo1 Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #3 Lıterhf dedi: HyperX Quadcast S Genişletmek için tıkla... Peki neden açılarsan sevinirim. Yani farkları neler
Lıterhf dedi: HyperX Quadcast S Genişletmek için tıkla... Peki neden açılarsan sevinirim. Yani farkları neler
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 29 Mart 2022 #4 Pablo1 dedi: Peki neden açılarsan sevinirim. Yani farkları neler. Genişletmek için tıkla... Rakibi HyperX Quadcast olduğu icin s modelini önerdim. Ve tasarım ses kalitesi hizmet kalitesi daha iyi.
Pablo1 dedi: Peki neden açılarsan sevinirim. Yani farkları neler. Genişletmek için tıkla... Rakibi HyperX Quadcast olduğu icin s modelini önerdim. Ve tasarım ses kalitesi hizmet kalitesi daha iyi.
Pablo1 Centipat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 657 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #5 Lıterhf dedi: Rakibi HyperX Quadcast olduğu icin s modelini önerdim. Ve tasarım ses kalitesi hizmet kalitesi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Sağol. Teşekkür ederim azıcık daha araştırma yapıp alcam. Lıterhf dedi: Rakibi HyperX Quadcast olduğu icin s modelini önerdim. Ve tasarım ses kalitesi hizmet kalitesi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Sevdiğim YouTuber'ların çoğu HyperX Quadcast kullanıyor Barış G doch gibi YouTuber ise Rode kullanıyor. Bu yüzden çelişki yaşıyom.
Lıterhf dedi: Rakibi HyperX Quadcast olduğu icin s modelini önerdim. Ve tasarım ses kalitesi hizmet kalitesi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Sağol. Teşekkür ederim azıcık daha araştırma yapıp alcam. Lıterhf dedi: Rakibi HyperX Quadcast olduğu icin s modelini önerdim. Ve tasarım ses kalitesi hizmet kalitesi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Sevdiğim YouTuber'ların çoğu HyperX Quadcast kullanıyor Barış G doch gibi YouTuber ise Rode kullanıyor. Bu yüzden çelişki yaşıyom.
Lıterhf Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 4.338 Makaleler 2 Çözümler 3 29 Mart 2022 #6 Pablo1 dedi: Sağ ol. Teşekkür ederim azıcık daha araştırma yapıp alacağım. Sevdiğim YouTuber'ların çoğu HyperX Quadcast kullanıyor barış g doch gibi YouTuber ise Rode kullanıyor. Bu yüzden çelişki yaşıyom. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa HyperX ama tercih sizin.
Pablo1 dedi: Sağ ol. Teşekkür ederim azıcık daha araştırma yapıp alacağım. Sevdiğim YouTuber'ların çoğu HyperX Quadcast kullanıyor barış g doch gibi YouTuber ise Rode kullanıyor. Bu yüzden çelişki yaşıyom. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa HyperX ama tercih sizin.