qaiven Femtopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #1 Yayıncılık için Rode podmic mikrofon almayı düşünüyorum Mixer gerekli mi veya sesi güzel bir şekilde verebilecek Mixer önerebilir misiniz?
Yayıncılık için Rode podmic mikrofon almayı düşünüyorum Mixer gerekli mi veya sesi güzel bir şekilde verebilecek Mixer önerebilir misiniz?
GLOBAL OLACAM Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX6700XT 16GB RAM 1TB NVME M2 SSD 600W PSU Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #2 qaiven dedi: Yayıncılık için Rode podmic mikrofon almayı düşünüyorum Mixer gerekli mi veya sesi güzel bir şekilde verebilecek Mixer önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir tane vardı Rode'un kırmızısı ondan bahsediyorsan güzel mikrofondur.
qaiven dedi: Yayıncılık için Rode podmic mikrofon almayı düşünüyorum Mixer gerekli mi veya sesi güzel bir şekilde verebilecek Mixer önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir tane vardı Rode'un kırmızısı ondan bahsediyorsan güzel mikrofondur.