Cenker1 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 507 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:57 #1 Elektro gitar almak istiyorum, başlangıç seviyesi için bu gitar nasıldır? RODEO Eg711 3 Single Manyetikli Elektro Gitar - Fiyatı, Yorumları RODEO Eg711 3 Single Manyetikli Elektro Gitar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Elektro gitar almak istiyorum, başlangıç seviyesi için bu gitar nasıldır? RODEO Eg711 3 Single Manyetikli Elektro Gitar - Fiyatı, Yorumları RODEO Eg711 3 Single Manyetikli Elektro Gitar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.486 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. Dün 21:55 #2 Link sorunlu ama Böyle bir markayı ilk defa duyuyorum. Bence alınmaz. Başlangıç için İbanez, jackson, Squier, SX, Yamaha düşünebilirsiniz.
Link sorunlu ama Böyle bir markayı ilk defa duyuyorum. Bence alınmaz. Başlangıç için İbanez, jackson, Squier, SX, Yamaha düşünebilirsiniz.