Hocam motosikletten anlamam ama rödaj dediğimiz eylem motoru zorlamamak belirli bir devir ve hızın üstüne çıkmamak en azından araba için öyle. Fazladan ağırlık olması rödaj ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
125cc alan kişi çoğu kişi ehliyet yetersizliğinden alıyor. Kimse keyfinden aynı paraya 250lik alabilecekken gidip 125 almıyor. Her motor konusunda aynı olay. 200 250 önermeden önce bir ehliyet sorun.
125CC alan kişi çoğu kişi ehliyet yetersizliğinden alıyor. Kimse keyfinden aynı paraya 250'lik alabilecekken gidip 125 almıyor. Her motor konusunda aynı olay. 200 250 önermeden önce bir ehliyet sorun.
Ağırlık artacak. Bu yüzden tek başınıza sürerken ulaştığınız hızlara ulaşmak için daha yüksek devire ihtiyaç duyacaksınız. Rodajda maksimum kaç devir görmeniz gerektiğini öğrenin. Onu geçmeden sürerseniz sorun olmaz diye düşünüyorum.