Seccad Karaköz Hectopat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Bursa 30 Nisan 2016 #1 Merhaba, okuldan halk ile röportaj yapın diye ödev verdiler. Videoya çekerek hazırlayacağız ödevi. Bize halka sorulcak "Troll" sorular lazım . Biz biraz hazırladık sizinde fikirlerinizi almak istedim.
Merhaba, okuldan halk ile röportaj yapın diye ödev verdiler. Videoya çekerek hazırlayacağız ödevi. Bize halka sorulcak "Troll" sorular lazım . Biz biraz hazırladık sizinde fikirlerinizi almak istedim.
Yuspro Megapat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 876 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2016 #2 Röportajın bir konusu yok mu?
Seccad Karaköz Hectopat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Bursa 30 Nisan 2016 #3 Hayır hoca konu söylemedi sadece röportaj yapın dedi. Bizde insanlara "Troll" sorular sormayı düşünüyoruz.
Hayır hoca konu söylemedi sadece röportaj yapın dedi. Bizde insanlara "Troll" sorular sormayı düşünüyoruz.
Sweet Leaf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.353 Makaleler 7 Yer Earl's Court 30 Nisan 2016 #4 Neden ''Troll'' sorular düşünüyorsunuz, Kendinize güzel bi konu belirleyip gerçekten işe yarar bi proje yapmak varken?
Neden ''Troll'' sorular düşünüyorsunuz, Kendinize güzel bi konu belirleyip gerçekten işe yarar bi proje yapmak varken?
Seccad Karaköz Hectopat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Bursa 30 Nisan 2016 #5 Başlangıçta normal sorular sormayı düşünüyoruz sonradan biraz komik olsun diye ''Troll'' sorular sormayı düşünüyoruz.
Başlangıçta normal sorular sormayı düşünüyoruz sonradan biraz komik olsun diye ''Troll'' sorular sormayı düşünüyoruz.
Mr. J Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 525 Yer Evren/Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2016 #6 - Serdar Ortaç'ın Uganda Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi ve ilk icraatının Uganda milli marşını Poşet şarkısı yapması hakkında ne düşünüyorsunuz? Güzel bu bence. Eğer videoyu çekerseniz Youtube'a yüklemeyi düşünüyor musunuz?
- Serdar Ortaç'ın Uganda Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi ve ilk icraatının Uganda milli marşını Poşet şarkısı yapması hakkında ne düşünüyorsunuz? Güzel bu bence. Eğer videoyu çekerseniz Youtube'a yüklemeyi düşünüyor musunuz?
Seccad Karaköz Hectopat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 216 Makaleler 1 Yer Bursa 1 Mayıs 2016 #7 Mr. J dedi: - Serdar Ortaç'ın Uganda Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi ve ilk icraatının Uganda milli marşını Poşet şarkısı yapması hakkında ne düşünüyorsunuz? Güzel bu bence. Eğer videoyu çekerseniz Youtube'a yüklemeyi düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Şu an düşünmüyorum ama video beklediğimizden güzel olursa neden olmasın.
Mr. J dedi: - Serdar Ortaç'ın Uganda Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi ve ilk icraatının Uganda milli marşını Poşet şarkısı yapması hakkında ne düşünüyorsunuz? Güzel bu bence. Eğer videoyu çekerseniz Youtube'a yüklemeyi düşünüyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Şu an düşünmüyorum ama video beklediğimizden güzel olursa neden olmasın.