Rötar Yüzünden Kaybolan 4 Saat...

BrainHacker

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Königswinter
Daha fazla  
Meslek
Profesyonel Talebe
Uçağım saat 2 civarı gelecekti tam check in yaptım 6 saat oldu. Sanırım uçak havaalanında ama nedense bizi geç alacaklar.

Dertler paylaşıldıkça azalır. Canım sıkıldı burada gelin sohbet edelim.

----------------------------------------------------------------

Güncelleme:

Gecikme yardımcı pilotun uçmak istememesi nedeniyle gerçekleşmiş (ne hayra alametse?). Perişan olduk saat 6 dediler 7.15'te uçtuk. Transit olan uçak Nürenberg'e farklı nedenler gösterilerek (Köln-Bonn havalimanının pisti kısaymışta okadar ağırlık olursa uçamazmışız) benzin alma bahanesiyle iniş yaptı (sanki dolmuş sürüyor. Daha önce yüzlerce kez aynı havalimanından aynı yere direkt uçuş yaptım, ilk defa başıma geldi). Tabi bu rötar haberiyle aynı anda duyurldu. Yolcular arası küçük bir kavga oldu ve alman polisi birisini uçaktan indirdi (başkasına yumruk attı. (Türk)) Hostes yolculara mikrofondan bir anaokulu sınıfına bağırırcasına bağırdı ve birisi bir çıt çıkarırsa onu uçaktan atmakla tehtid etti. Bunun üzerine tekrar bir vatandaş sen kimi uçaktan atıyon lan gibisinden saydırdı ( Trabzonlu Türk ) Hostes bişe yapamdı ve sanırım uçaktan indi. Çünkü daha görmedim onu.

Bu yolculuktan çıkardığım ders ve sizlere öneri:

Ne olursa olsun asla ve asla SunExpress havayolları ile uçma. Birkaç kuruş fazla ver başkasıyla uç.

Bu gibi olaylar sadece benim başıma gelmedi. SunExpress genel olarak sorunlu bir şirket.

Ne pişkin şirketmiş benzin alma bahanesi ile uçağı indiriyor. Yok pilot uçmak istemiyor. Hostes bağırıyor. SunExpress daha şimdiden bir müşterisini kaybetti.
1 mi? Bir uçak dolusu insan daha uçağa binmeden rötar yüzünden zaten kin ve nefret dolmuştu. İndikten sonra bir Boeing 737 dolusu insan valiz alma kısmında toplanarak şikayette bulunma kararı aldık.

Son düzenleme:
arkadaşlar hava yolu firmalarını şikayet ederek bir yere varamazsınız; yapılacak olan tazminat talep etmeniz. 4-5 saat rötardan sonra bile tazminat hakkınız sabittir. 100 yolcu 3er-4er bin tazminata mahkum etsin bakın nasıl bir daha yola geliyorlar. Benim başıma gelmedi ama babam profesyonel hizmet alıyor. Sadece yüzde 25 gibi bir meblağ kesintiye uğruyor hak edilen tazminattan. HakkınıYedirme.com | Yolcu Hakları Ekibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…