E EmreSzZ Femtopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 14 3 Ekim 2020 #1 Merhaba. League of Legends oyununun tekrar dosyalarının indirildiği klasörü buldum ancak rofl dosyası bunu MP4'e nasıl çevirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2020
Merhaba. League of Legends oyununun tekrar dosyalarının indirildiği klasörü buldum ancak rofl dosyası bunu MP4'e nasıl çevirebilirim?
pchz.dnz Centipat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 Yer Bu nerede gözüküyor Daha fazla Meslek Bu nerede gözüküyor 3 Ekim 2020 #2 EmreSzZ dedi: Merhaba. League of Legends oyununun tekrar dosyalarının indirildiği klasörü buldum ancak rofl dosyası bunu MP4'e nasıl çevirebilirim? Genişletmek için tıkla... Yapılmıyor diye biliyorum.
EmreSzZ dedi: Merhaba. League of Legends oyununun tekrar dosyalarının indirildiği klasörü buldum ancak rofl dosyası bunu MP4'e nasıl çevirebilirim? Genişletmek için tıkla... Yapılmıyor diye biliyorum.
E EmreSzZ Femtopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 14 3 Ekim 2020 #3 pchz.dnz dedi: Yapılmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır yapılıyor, YouTube'da ki videolarda gördüm. Biri yardımcı olsun ya. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2020
pchz.dnz dedi: Yapılmıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır yapılıyor, YouTube'da ki videolarda gördüm. Biri yardımcı olsun ya.
pchz.dnz Centipat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 Yer Bu nerede gözüküyor Daha fazla Meslek Bu nerede gözüküyor 3 Ekim 2020 #4 EmreSzZ dedi: Hayır yapılıyor, YouTube'da ki videolarda gördüm. Biri yardımcı olsun ya. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan izleyerek yap o zaman? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EmreSzZ dedi: Hayır yapılıyor, YouTube'da ki videolarda gördüm. Biri yardımcı olsun ya. Genişletmek için tıkla... YouTube'dan izleyerek yap o zaman? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #5 EmreSzZ dedi: Merhaba. League of Legends oyununun tekrar dosyalarının indirildiği klasörü buldum ancak rofl dosyası bunu MP4'e nasıl çevirebilirim? Genişletmek için tıkla... Online converter gibi bir şey işe yarayabilir. Rolf to MP4 yaz çıkar.
EmreSzZ dedi: Merhaba. League of Legends oyununun tekrar dosyalarının indirildiği klasörü buldum ancak rofl dosyası bunu MP4'e nasıl çevirebilirim? Genişletmek için tıkla... Online converter gibi bir şey işe yarayabilir. Rolf to MP4 yaz çıkar.
yayaya Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #6 enonertetanem dedi: Online converter gibi bir şey işe yarayabilir. Rolf to MP4 yaz çıkar. Genişletmek için tıkla... bu işe yaramıyor
enonertetanem dedi: Online converter gibi bir şey işe yarayabilir. Rolf to MP4 yaz çıkar. Genişletmek için tıkla... bu işe yaramıyor
Akin.exe Centipat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #7 VLC video oynatıcı ile açılıyor. Programı aç, üsten oynat dosya de, oradan LoL'ün dosyasını bul, seç, kesiti açılıyor.
VLC video oynatıcı ile açılıyor. Programı aç, üsten oynat dosya de, oradan LoL'ün dosyasını bul, seç, kesiti açılıyor.
Leonalayja Kilopat Katılım 1 Ekim 2018 Mesajlar 253 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #8 Akin.exe dedi: VLC video oynatıcı ile açılıyor. Programı aç, üsten oynat dosya de, oradan LoL'ün dosyasını bul, seç, kesiti açılıyor. Genişletmek için tıkla... Senin dediğin tekrarını izlerken kayıt tuşuna bastığında kaydedilen sahneler. ROFL değil.
Akin.exe dedi: VLC video oynatıcı ile açılıyor. Programı aç, üsten oynat dosya de, oradan LoL'ün dosyasını bul, seç, kesiti açılıyor. Genişletmek için tıkla... Senin dediğin tekrarını izlerken kayıt tuşuna bastığında kaydedilen sahneler. ROFL değil.