Rofth Aura Oyuncu Koltuğu İnceleme - İLK

Valla hocam her platformda bir hesapları var neredeyse hepsi de aktif. İnstagramdan yazdığım mesajlara 15 dakika olmadan hemen geri dönüş yapıyolar. Umarım koltukları da memnun eder.

Sitedeki destekleri 0.5 saniyede cevap veriyo inşallah malzemede kalitelidir de uzun süre kullanırız

Bende 10 dakika önce sipariş verdim hocam. Hayırlı olsun size iyi kullanmalar.

Senin koltuk kargoya verildimi ben hala bekliyorum kargoya verilmedi

Son düzenleme:
Sitedeki destekleri 0.5 saniyede cevap veriyo inşallah malzemede kalitelidir de uzun süre kullanırız

Senin koltuk kargoya verildimi ben hala bekliyorum kargoya verilmedi
Hocam maalesef verilmedi bu hafta yandı 3-7 iş günü arasında veriyolarmış. Haftaya kesin verilir. Kargoya verildiğinde mail olarak gönderiyolarmış.

Hocam maalesef verilmedi bu hafta yandı 3-7 iş günü arasında veriyolarmış. Haftaya kesin verilir. Kargoya verildiğinde mail olarak gönderiyolarmış.
Siparişe göre üretiyolar heralde bekleyek bakalım

Ben de abime sipariş verdirttim malum koltuğunu kırmış bakalım nasıl .

Bende 18 Kasım da da aldım hala hazırlanıyor
Denilene göre sipariş alınınca hazırlanmaya başlıyor mus.

Bende 18 Kasım da da aldım hala hazırlanıyor
Denilene göre sipariş alınınca hazırlanmaya başlıyor mus.
Ben 15 kasımda verdim hala hazırlanıyor. Yarın yada çarşamba verilirmiş kargoya bekliyoz bakalım

Ben 15 kasımda verdim hala hazırlanıyor. Yarın yada çarşamba verilirmiş kargoya bekliyoz bakalım
Ben sordum hocam bugün ürün hazırmış kota sorunu varmış kargo firmasında yarın çıkacakmış ürün umarım yetişir bu haftaya

Ben sordum hocam bugün ürün hazırmış kota sorunu varmış kargo firmasında yarın çıkacakmış ürün umarım yetişir bu haftaya
Banada aynını söylediler yarın verilir dediler bence yetişmez haftaya kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…