ROG 1660 Ti vs. Gaming X 1660 Ti

Bütçe
6800

bySado

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu alanda ilk formum yazın PC toplamayı düşünüyorum. Bütçe Max 6800 ve ben iki ekran kartı markası arasında kaldım. Sizce MSI mı ASUS mu? Linkleri de bırakıyım.

Bu iki ekran kartı arasında kaldım sizce hangisi? Veya başka bir ekran kartı öneriniz var mı?

Strixin soğutması daha iyi olması lazım. Fiyat olarak gamingx o fiyatı etmez strix için tartışılır. Stoklar bitti oyuzden fiyatlar yüksek şuan, mağaza fiyatına satıyolar. Biraz beklemenizi öneriyorum.

6800 tl diyorsan bu kartları atman saçma. Hazır sistem almanı tavsiye ederim. İncehesaptan ya da itopyadan. Yazın donanımarşivi, pc hocası güzel indirim yapar.
6800 tl diyorsan bu kartları atman saçma. Hazır sistem almanı tavsiye ederim. İncehesaptan ya da itopyadan. Yazın donanımarşivi, pc hocası güzel indirim yapar.
rtx 2060 lı pc alınır min.

Merhaba arkadaşlar, bu alanda ilk formum yazın PC toplamayı düşünüyorum. Bütçe Max 6800 ve ben iki ekran kartı markası arasında kaldım. Sizce MSI mı ASUS mu? Linkleri de bırakıyım.

Bu iki ekran kartı arasında kaldım sizce hangisi? Veya başka bir ekran kartı öneriniz var mı?
3 fanlı olan model Asus Rog iyi gibi duruyor. Asus Rog Strix soğutmada oldukça başarılı. Fakat bu fiyatların biras üstünde rtx serisi kart alınabilir normal şartlar altında. Fakat stok olmadığı için belirsiz bir stok bekleme süresi ile karşı karşıyasın maalesef. Gaming X modeli bende var oldukça memnunum. Tek sorunu ise kasamdan dolayı hava akışı kötü olduğu için ekran kartı fanları fazla sesli ve devirli çalışıyor iyi bir hava akışına sahipsen seni üzmez. 1660ti için maksimum 3.5 verilir o da beklemek istemezsen alınır. Ben aynı modeli Gaming X i 3 bine aldım. O bile bir iki tık fazla bir fiyattı. Ama Türkiye şartlarında fiyatların düşmesini pek beklememek lazım. Rtx serilerine bak önceliğin o olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı