innate Centipat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, ekran kartım ASUS ROG RTX2060S 8g. Işıklarını kontrol edebilmek için Aura creator yazılımını indirdim, ilk indirdip açtığımda hiçbir sorun yoktu ancak 2. açışımda şöyle bir ekranda kaldı. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (2).png 52,9 KB · Görüntüleme: 90
Arkadaşlar, ekran kartım ASUS ROG RTX2060S 8g. Işıklarını kontrol edebilmek için Aura creator yazılımını indirdim, ilk indirdip açtığımda hiçbir sorun yoktu ancak 2. açışımda şöyle bir ekranda kaldı.
erenyilmaz29 Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 284 Çözümler 2 17 Aralık 2020 #2 Armoury Crate üzerinden RGB senkronizasyonunu kapatırsanız eğer Auro Creator ile RGB'yi özelleştirebilirsiniz diye düşünüyorum.
Armoury Crate üzerinden RGB senkronizasyonunu kapatırsanız eğer Auro Creator ile RGB'yi özelleştirebilirsiniz diye düşünüyorum.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 17 Aralık 2020 #3 RAM'lerin veya başka bir cihazın RGB yazılımı varsa kaldır, Armoury Crate'i de kaldır. Adından tekrar yükle bende böyle çözülmüştü.
RAM'lerin veya başka bir cihazın RGB yazılımı varsa kaldır, Armoury Crate'i de kaldır. Adından tekrar yükle bende böyle çözülmüştü.
innate Centipat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #4 Başka hiçbir parçamda aura creator desteği yok armoury crate de yüklemedim.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 18 Aralık 2020 #5 innate dedi: Başka hiçbir parçamda Aura creator desteği yok Armoury Crate'de yüklemedim. Genişletmek için tıkla... Tamam sen Armoury Crate'i komple sil sonra tekrar yükle. Ama her şeyini sil, kaldır.
innate dedi: Başka hiçbir parçamda Aura creator desteği yok Armoury Crate'de yüklemedim. Genişletmek için tıkla... Tamam sen Armoury Crate'i komple sil sonra tekrar yükle. Ama her şeyini sil, kaldır.
innate Centipat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #6 Armoury Crate yüklememiştim Aura'yı silip ikisini birden yükledim düzeldi yardımınız için teşekkürler <3
Armoury Crate yüklememiştim Aura'yı silip ikisini birden yükledim düzeldi yardımınız için teşekkürler <3