ROG Ally Z1 Extreme alınır mı?

Emre010534

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar halihazırda bir masaüstü bilgisayarım var. Masaüstü bilgisayar da pek ağır bir şey yapmıyorum. Bundan dolayı bilgisayarı satıp Z1 Extreme alsammı diye düşündüm. Hem monitöre bağlayıp bilgisayar gibi de kullanabilirim bir yandan. Sizce alınır mı? Şu an? Fikrim mantıklı mı? Z2 çıkmasını mı bekleyeyim yoksa.(alırsam sıfır değil ikinci el temiz alırım veya direk takas yaparım)

Taşınabilirlik açısından iyi ancak ben olsam PS5 alırdım. Monitöre bağlayınca çamur gibi bir görüntüyle karşılaşman çok olası. İlla el konsolum olsun diyorsan da yenisini bekle.

Taşınabilirlik açısından iyi ancak ben olsam PS5 alırdım. Monitöre bağlayınca çamur gibi bir görüntüyle karşılaşman çok olası. İlla el konsolum olsun diyorsan da yenisini bekle.

PS5 iyi bir cihaz ama ben taşıyabileceğim bir ürün istiyorum. Ayrıca bilgisayar olarak da kullanacağım. Monitöre bağlayınca da çamur gibi bir görüntü ile karşılaşma durumu yok sorunsuz çalışıyor diye biliyorum.

PS5 iyi bir cihaz ama ben taşıyabileceğim bir ürün istiyorum. Ayrıca bilgisayar olarak da kullanacağım. Monitöre bağlayınca da çamur gibi bir görüntü ile karşılaşma durumu yok sorunsuz çalışıyor diye biliyorum.
Donanımı haliyle normal PC kadar iyi olmadığı için oyunlarda bir hayli kalite düşüreceksin. Küçük ekranda pek anlaşılmaz fakat monitörde gözüne batacaktır. Bahsettiğim buydu. Fakat taşınabilir istiyorsan Steam Deck Oled, Legion GO, Ally Z1 Extreme olarak üçünü de araştırmanı öneririm. Z2 bekleyeceksen de uygun fiyattan gelmeyeceği kesin bence.

Donanımı haliyle normal PC kadar iyi olmadığı için oyunlarda bir hayli kalite düşüreceksin. Küçük ekranda pek anlaşılmaz fakat monitörde gözüne batacaktır. Bahsettiğim buydu. Fakat taşınabilir istiyorsan Steam Deck OLED, Legion GO, ally Z1 Extreme olarak üçünü de araştırmanı öneririm. Z2 bekleyeceksen de uygun fiyattan gelmeyeceği kesin bence.

Monitör de pek oyun oynamam anca Minecraft falan oynarım. Tahmini olarak Z2'ler ne kadar olur?

600-700$ olacaktır bence. Ülkemize de malum böyle şeylerin vergisi cartı curtu fazla oluyor 35K'dan girebilir. Ancak bu benim tahminim elbette.

600-700$ olacaktır bence. Ülkemize de malum böyle şeylerin vergisi cartı curtu fazla oluyor 35K'den girebilir. Ancak bu benim tahminim elbette.
Peki sizce şuan Legion go falan alsam z2 ler gelince pişman olur muyum? Yani "keşke üzerine para koyup onu alsaydım" dedirtir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı