ROG Ally Z1 Extreme alınır mı?

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
Disarida pek oyun oynamam cogunlukla evde oynarim anca yolda veya tatillerde oynarim ev disinda fakat elde oyun oynama zevki hosuma gidiyor. Daha once switch OLED kullandim ve cok sevmistim fakat oyun fiyatlari nedeniyle satip PS5 alip onda da eglenmeden iade etmistim. Şu an gene cihaz alma imkanim var. Sizce ROG Ally Extreme veya Legion GO alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Saydiginiz cihazlar 30 dakika kullanimdan sonra agri yapiyor. Switch alip cip taktirin. Super eglenceli bir sisteminiz olur.

Çok araştırdım bu konuyu Steam Deck kesinlikle en iyisi el konsolları arasında. Aciliyeti yoksa SD2'nin ya da yeni nesil el konsollarının gelmesini bekleyebilirsiniz ben öyle yapıyorum şu an.

Saydiginiz cihazlar 30 dakika kullanimdan sonra agri yapiyor. Switch alip cip taktirin. Super eglenceli bir sisteminiz olur.

Hocam evet çipli switch mantıklı ama ROG Ally alip hem Steam hem Game Pass hem de Spider-Man God of War oynamak çok cezbedici duruyor açıkçası.

Çok araştırdım bu konuyu Steam Deck kesinlikle en iyisi el konsolları arasında. Aciliyeti yoksa SD2'nin ya da yeni nesil el konsollarının gelmesini bekleyebilirsiniz ben öyle yapıyorum şu an.

Steam Deck'te anti cheat oyunlari oynanmadigi için eledim hocam FIFA Ultimate Team veya arada Online oyunlar sarar diye düşünüyorum SD2 içinde net bir şey yok o kadar beklemekte istemiyorum 3-4 aydır bekledim zaten PS5 Pro çıksın bakayım diye çok iyi olmayınca el konsoluna kaydı fikrim.

Spider-Man'in yeni oyununu en dusuk ayarlarda 25-30 FPS arasi calistiriyor Steam Deck. Rog Ally'i bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…