Şimdi biraz konuları inceledim de çift tıklama sorunu varmış sanırsam. Beyaz modeli nasıldır? Onda yok sanırım.Alınmaz asla, markaya para vermiş olursunuz sadece hocam.
9.627 TL için çok fazla bu klavyeye. Ben direkt eksisini söyleyeyim aşırı over-priced olması.Şimdi biraz konuları inceledim de çift tıklama sorunu varmış sanırsam. Beyaz modeli nasıldır? Onda yok sanırım.
ASUS ROG Azoth %75 NX Snow Switch Gaming Klavye
ROG Azoth, genelde birinci sınıf özel klavyelerde bulunan özelleştirme seçenekleriyle dolu %75 boyutlu bir oyuncu klavyesidir.www.gaming.gen.tr
Bu daha iyi olur aslında: VARMILO Minilo75 HE Siyah Mekanik Gaming KlavyePahalı hocam sadece isime para vermiş olursunuz eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsanız
Nuphy Air75 HE Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam fiyatından çok üzmeyecek olması benim için önemli. Kısa süreli ROG Falchion kullandım ve aşırı iyi klavyeydi. Fiyatı göz önünde bulundurmazsak nasıldır?9.627 TL için çok fazla bu klavyeye. Ben direkt eksisini söyleyeyim aşırı over-priced olması.
Bu daha iyi olur aslında: VARMILO Minilo75 HE Siyah Mekanik Gaming Klavye
Markayı bilmiyorum. Tasarım olarakta güzel değil hocam.Pahalı hocam sadece isime para vermiş olursunuz eğer rekabetçi oyunlar oynuyorsanız
Nuphy Air75 HE Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Fiyatı göz önünde bulundurmazsak senin için iyidir marka olsun diyorsan tabii. Hissiyat olarak nasıldır bilmiyorum switchi vs.Hocam fiyatından çok üzmeyecek olması benim için önemli. Kısa süreli ROG Falchion kullandım ve aşırı iyi klavyeydi. Fiyatı göz önünde bulundurmazsak nasıldır?