ROG Bilişim güvenilir midir?

Romaa

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
7500F / RX5700 XT / 32GB RAM

Zaten PTT AVM biraz sıkıntılı diye duymuştum, satıcıda yeni satıcıymış, üründe yorum yok ve internete satıcı adını yazınca da çıkmıyor. Alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı güvenilir olduktan sonra çok önemli değil gibi. Bende uzak dururum normalde ama şu an başka alternatifim yok.

Riske atacaksanız sizin kararınız. Satıcı bilgisayar parçaları satıyor sadece fakat yeni mağaza. Sonra "PttAVM ROG bilişim rezaleti" adı altında konu açmayın.

ROG Bilişim PTT AVM'den uzak dur, ben aldım Gigabyte anakart ucuz diye… bozuk anakart gönderdiler. Fatura da gönderilmedi. Satıcıyada ulaşamadım. PTT AVM desen mesaj at döneriz modunda… Yani anlayacağın benim 3500 TL çöp oldu. Bir daha bırak ROG bilişimi, PTT AVM'den ekmek almam…

pttavm de satış yapan ROG bilişimden uzak durun. 08/07/2024 de satın aldığım ve hala sitede satılmaya devam eden Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 1TB Gen4 5000/3900MB/sn NVMe PCIe M.2 SSD BULK ürün yerine Kioxia 1TB Exceria Plus Serisi NVMe M.2 SSD BULK (KUTUSUZ) 3400MB/3200MB LRD10Z001T bu ürünü gönderdi. aralarında okuma yazma hız farkı var ve farklı ürün 12.07.2024 de bana geldi daha gelir gelmez direk koda baktım farklı olduğunu görünce aynı gün iade oluşturdum. satıcı red cevabı vermiş neymiş ben yazılım yüklemişim. 2 ele düşmüş kod farklı olunca bilgisayara bile takmadım geldiği gibi iade ettim. pttavm ye bunu yazıyorum umurlarında değil. bence 2 değil 5 kere düşünün sonrada uzak durun

ROG Bilişim PTT AVM'den uzak dur, ben aldım Gigabyte anakart ucuz diye… bozuk anakart gönderdiler. Fatura da gönderilmedi. Satıcıyada ulaşamadım. PTT AVM desen mesaj at döneriz modunda… Yani anlayacağın benim 3500 TL çöp oldu. Bir daha bırak ROG bilişimi, PTT AVM'den ekmek almam…

pttavmye durumu anlatan yazı yazın ve faturasını göndermediğini faturasını istediğinizi belirtin. 444 1 788 arama yapıp direk müşteri hizmetlerine durumu anlatırsanız kayıt açıyorlar. sonrasında yine ürünü iade kabul etmezse fatura gelince hiç dert etmeyin e-devlet ten tüketici hakem heyetine başvurda bulunun. bu aşamada satıcıyada durumu bildiren yazı yazın ısrarla kabul etmyecektir sorun deil tüketici hakem heyeti başvuruyu değerlendirip bilirkişi ile büyük ihtimal sizi haklı bulup iadeyi yaptıracaktır. bu tarz insanları mağdur eden firmalarla uğraşmayınca ne güzel sattım kurtuldum havasındalar

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-07-17 at 18.33.46.jpeg
    WhatsApp Image 2024-07-17 at 18.33.46.jpeg
    126,5 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı