Güzel RAM ancak 16 GB için çok pahalı, Trident Z 3600Mhz CL16 alabilirsin. Corsair olsun dersen de yeni Dominator Platinum modelleri olabilir ki daha ucuz olur.
Sıvı soğutma da aynı şekilde, 240mm için çok pahalı. Biraz daha ucuza bulunabilir en azından.
Güzel RAM ancak 16 GB için çok pahalı, Trident Z 3600MHz CL16 alabilirsin. Corsair olsun dersen de yeni dominator Platinum modelleri olabilir ki daha ucuz olur.
Sıvı soğutma da aynı şekilde, 240mm için çok pahalı. Biraz daha ucuza bulunabilir en azından.
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştir
Corsaır Ram-cmt16gx4m2c3200c16w Dom Plat. Rgb W Do arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
@KRYPTON1X OC ile CL18'i CL16 yapabilirsiniz, evet.
Hocam yalnız ben dün aksam size Vatan kredim var demiştim 4000 TL'ye kadar en azından bazı parçaları oradan almam gerekiyor nakit olsaydı dediğiniz yerlerden alırdım.