Evet hocam şimdi sıra güç kaynağı ve ekran kartı hocam en büyük sorunumuz bu hocam biliyorsunuz sistem toplama konusunda arkadaşlar 3080'nin 2K ya uygun olmadığının ben farkındayım benim gözümde 3080'nin hakkı 4K 144 bana göre sizin tavsiyeniz nedir?
Ben bir 4K ve 2K mönütörlere bakayım aralarında çok fark yoksa 4K alırım. Tabii benim çoğunlukla oynayacağım 1080P rekabetçi oyunlar ama orta derece hikaye oyunlarım da var. @Mithat Berhan hocam peki 3080 için 750 Watt yetmez mi?
Hocam ben ilk önce 4000D kasayı ve RAM'i artı soğutucuyu alayım sonra ekran kartı ve güç kaynağına bakarız olur mu hatta aldığım zaman buraya fotoları atarım şimdiden çok teşekkür ederim.
Monitör hariç 23K veya 25K hocam monitör tarafında indirimim var onu kullanacağım bir mağazada ama hocam sizinde dediğiniz gibi 3080 bütçemi zorlarsa 3070 almak mantıklı olur benim için.
Hocam onu geçen sefer yaptım, zaten bir tane sistem toplama konum var daha açamıyorum ve artı sosyalde arkadaşlar 3080 ekran kartına 2K monitör öneriyor. O yüzden gerek yok ama dediğim gibi hocam 3070'de alabilirim mayıs'daki kur ne olur bilemeyiz, o yüzden bekleyip göreceğiz.