EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.821 Çözümler 200 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 18 Haziran 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, bu kulaklıklar arasında kaldım. 1) ASUS ROG Delta Core 2) Corsair Gaming Void Pro Surround Dolby 7.1 3) Corsair Gaming Void Pro RGB USB Dolby 7.1 4) SteelSeries Arctis 5 2019 Edition Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2020
Merhaba arkadaşlar, bu kulaklıklar arasında kaldım. 1) ASUS ROG Delta Core 2) Corsair Gaming Void Pro Surround Dolby 7.1 3) Corsair Gaming Void Pro RGB USB Dolby 7.1 4) SteelSeries Arctis 5 2019 Edition
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 18 Haziran 2020 #2 Arctis 5 öneririm kulagını tam içine alır saatler sonra kıkırdak agrısı yapmaz.
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.821 Çözümler 200 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 18 Haziran 2020 #3 Emirhan Özçiçek dedi: Arctis 5 öneririm kulagını tam içine alır saatler sonra kıkırdak agrısı yapmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, aralarından Arctis 5 konfor seviyesi en üstte diye de duydum, onaylanmış oldu. Şu kulaklığın kalitesi diğerlerine göre daha iyi gibi geldi ve fiyatı da fena değil. Yardımcı olabilecek var mı? Corsair Void Elite 7.1 Surround Siyah/Kırmızı Gaming Kulaklık | ITOPYA Corsair Void Elite 7.1 Surround Siyah/Kırmızı Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011206-EU ITOPYA'da. www.itopya.com
Emirhan Özçiçek dedi: Arctis 5 öneririm kulagını tam içine alır saatler sonra kıkırdak agrısı yapmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, aralarından Arctis 5 konfor seviyesi en üstte diye de duydum, onaylanmış oldu. Şu kulaklığın kalitesi diğerlerine göre daha iyi gibi geldi ve fiyatı da fena değil. Yardımcı olabilecek var mı? Corsair Void Elite 7.1 Surround Siyah/Kırmızı Gaming Kulaklık | ITOPYA Corsair Void Elite 7.1 Surround Siyah/Kırmızı Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011206-EU ITOPYA'da. www.itopya.com
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 18 Haziran 2020 #4 Hocam Void Elite RGB, Void serisinin en iyi kulaklığıdır ben alırsanız bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum, şu an Gamepower Medusa kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum alırsam bende onu alacağım
Hocam Void Elite RGB, Void serisinin en iyi kulaklığıdır ben alırsanız bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum, şu an Gamepower Medusa kullanıyorum ama değiştirmeyi düşünüyorum alırsam bende onu alacağım