emir.kasapan Femtopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #1 Merhaba. ROG Delta RGB kulaklığımın mikrofonunun ışığı açılıp kapanıyor ama yazılımda üstünde kırmızı bir engel işareti var. Fotosunu atacağım zaten. Yardımcı olun. Bu sorunu yaşayan oldukça insan var ama bir türlü hiçbirine ulaşamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2022
Merhaba. ROG Delta RGB kulaklığımın mikrofonunun ışığı açılıp kapanıyor ama yazılımda üstünde kırmızı bir engel işareti var. Fotosunu atacağım zaten. Yardımcı olun. Bu sorunu yaşayan oldukça insan var ama bir türlü hiçbirine ulaşamadım.
KS KS emir.kasapan Femtopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #11 ANILxTR dedi: Hocam bilgisayarı bence formatlayıp deneyin derim çünkü şu an hiç algılamayacaktır. Temiz bir kurulum sonrası Armoury Create kurun. Genişletmek için tıkla... kurabildim ama cihazlara girmiyor sistem meşgul diyor yanıt vermesini bekleyin diyor ama yanıt vermiyor Dosya Ekleri Desktop Screenshot 2022.06.25 - 14.31.33.08.png 319,4 KB · Görüntüleme: 27 Artı 0 Eksi
ANILxTR dedi: Hocam bilgisayarı bence formatlayıp deneyin derim çünkü şu an hiç algılamayacaktır. Temiz bir kurulum sonrası Armoury Create kurun. Genişletmek için tıkla... kurabildim ama cihazlara girmiyor sistem meşgul diyor yanıt vermesini bekleyin diyor ama yanıt vermiyor
ANILxTR Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 630 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #12 emir.kasapan dedi: kurabildim ama cihazlara girmiyor sistem meşgul diyor yanıt vermesini bekleyin diyor ama yanıt vermiyor Genişletmek için tıkla... Hocam format attınız mı? Driverlar çakışmış olabilir ben sorunu format ile çözdüm. Artı 0 Eksi
emir.kasapan dedi: kurabildim ama cihazlara girmiyor sistem meşgul diyor yanıt vermesini bekleyin diyor ama yanıt vermiyor Genişletmek için tıkla... Hocam format attınız mı? Driverlar çakışmış olabilir ben sorunu format ile çözdüm.
KS KS emir.kasapan Femtopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #13 ANILxTR dedi: Hocam format attınız mı? Driverlar çakışmış olabilir ben sorunu format ile çözdüm. Genişletmek için tıkla... Yok, hocam. Bir arkadaşla takas ettim, onda çalıştı. Arctis 7 ile takas ettim. ANILxTR dedi: Hocam bilgisayarı bence formatlayıp deneyin derim çünkü şu an hiç algılamayacaktır. Temiz bir kurulum sonrası Armoury Crate kurun. Genişletmek için tıkla... Hocam, yani SteelSeries kolaylık gibi. Bir de kablosu da yok. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
ANILxTR dedi: Hocam format attınız mı? Driverlar çakışmış olabilir ben sorunu format ile çözdüm. Genişletmek için tıkla... Yok, hocam. Bir arkadaşla takas ettim, onda çalıştı. Arctis 7 ile takas ettim. ANILxTR dedi: Hocam bilgisayarı bence formatlayıp deneyin derim çünkü şu an hiç algılamayacaktır. Temiz bir kurulum sonrası Armoury Crate kurun. Genişletmek için tıkla... Hocam, yani SteelSeries kolaylık gibi. Bir de kablosu da yok.
ANILxTR Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 630 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #14 emir.kasapan dedi: Yok, hocam. Bir arkadaşla takas ettim, onda çalıştı. Arctis 7 ile takas ettim. Hocam, yani SteelSeries kolaylık gibi. Bir de kablosu da yok. Genişletmek için tıkla... Onda çalışır tabi hocam Windows’dan dolayı neyse hayırlı olsun. Artı 0 Eksi
emir.kasapan dedi: Yok, hocam. Bir arkadaşla takas ettim, onda çalıştı. Arctis 7 ile takas ettim. Hocam, yani SteelSeries kolaylık gibi. Bir de kablosu da yok. Genişletmek için tıkla... Onda çalışır tabi hocam Windows’dan dolayı neyse hayırlı olsun.