Gen 3 4GB/S, Gen 4: 8GB/s sınıra sahip bir veri yolu. Gen 4 SSD'yi 3'e takarsanız sadece hız sınırına takılır. Birşey olmaz.Merhaba arkadaşlar laptop için SSD alacağım ama bilgiler kısmında gen 3 ve gen 4 yazdığını gördüm. Bunun farkı nedir ve alacağım SS için herhangi bir sorun çıkarır mı?
Kingston NV3 1TB PCI-e 4.0 X4 M.2 22x80 NVMe 6000-4000 SSD SNV3S/1000G
Gen 3 4GB/S, gen 4: 8GB/s sınıra sahip bir veri yolu. Gen 4 SSD'yi 3'e takarsanız sadece hız sınırına takılır. Bir şey olmaz.
NV3 çok fazla varyanta sahip bir model, o yüzden önermem. Şansa göre kötü ve iyi versiyon çıkıyor.
Bütçeniz nedir?
Evet o, birde kontrolcü farkları var. Phison, Silicon Motion ve TenaFe.Varyantdan kastınız QLC ve TLC olayı mı?
Evet O, bir de kontrolcü farkları var. Phison, silicon Motion ve tenafe.
Phison E27t olan en iyisi çıksa bile TBW ve ömür garantisi de düşük doğrusu.
Bütçe belirtirseniz var hocam.Sizin bir SSD öneriniz var mıdır hocam?
Bütçe belirtirseniz var hocam.
Bütçe belirtirseniz var hocam.
Bütçe çıkarsa:2.5 ve 3K arası hocam.
Genellikle 4TB filan sınır olur. Tam modeli belirtirseniz araştırırım.Hocam bir de ASUS müşteri hizmetleriyle konuştum iki soket de gen 4 ama Max 1TB'a kadar yükseltebilirsiniz dedi bilginiz var mı?
Bütçe çıkarsa:
Çıkmazsa:
Genellikle 4TB filan sınır olur. Tam modeli belirtirseniz araştırırım.
Marka olarak pek başarılı değiller, diğer SSD'leri tırt veya sönük ama ürettikleri tek ve en iyi SSD bu.İlk linkteki model çok iyi derseniz bütçem yeterli alabilirim. Markayı ilk defa duyuyorum çünkü.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Asus birşey söylememiş ve sitede yok belirten. 1TB maks olması doğrusu olağan dışı olur ama elimde kanıt yok.ROG stix G15 513rm HF266.