ROG Gaming Center nereden indirilir?

luckluckii

Hectopat
Windows'u SSD tasidim. Gaming Center yok muhtemelen indirmem gerekiyor. Model GL553VD ama hiçbir yerde bulamiyorum. Nereden indirebilirim? Klavyenin F tuslarida calismiyor bu yuzden.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    81,9 KB · Görüntüleme: 73
Böyle görünmemeliydi. Dosya biçimini açacak yazılımın yok görünüyor. Anakart chipsetlerini falan kurmadınız mı?
Valla ben Windowsu SSD kurmaya calisiyordum. Butun dunyam basima yikildi. Fazla isinmasin diye oncelikle ROG acmaya calistim fani hizlandirmak icin o yoktu. Sonra kendis sitesinden indireyim dedim bulamadim bir turlu. Simdi ugrasiyoruz birseylere. Eksiklikler falan varda nasil ne yapacam bilmiyorum daha.
Bozuk olmasinin disinda sikinti yok.

Dosya Ekleri

• 555.PNG
    555.PNG
    94,1 KB · Görüntüleme: 65
  • 32.PNG
    32.PNG
    1,9 MB · Görüntüleme: 65
Vallahi ben Windows'u SSD kurmaya calisiyordum. Butun dunyam basima yikildi. Fazla isinmasin diye oncelikle ROG acmaya calistim fani hizlandirmak icin o yoktu. Sonra kendis sitesinden indireyim dedim bulamadim bir turlu. Simdi ugrasiyoruz bir şeylere. Eksiklikler falan varda nasıl ne yapacağım bilmiyorum daha.

Bozuk olmasinin disinda sıkıntı yok.

Dostum anakart Chipset'lerini kurmamışsın. Ünlem işaretli olanların hepsinin sürücüsü var bunları kurman gerekiyor.

Suan unlemli birsey yok herseyi hallettim gibi. Verdiginiz linkte ki dosyalari calistiramiyorum.
Verdiginiz linkten Chipsette indirdim. Calistirmaya calisinca. Chipsettleriniz zaten var surum indirmek (yani bir assa model) istediginizden eminmisiniz yazisi cikinca iptal ettim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    106,7 KB · Görüntüleme: 66
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    115,5 KB · Görüntüleme: 51
  • Ekran Alıntısı5.PNG
    Ekran Alıntısı5.PNG
    16,9 KB · Görüntüleme: 62

Technopat Haberler

Geri