luckluckii
Hectopat
Windows'u SSD tasidim. Gaming Center yok muhtemelen indirmem gerekiyor. Model GL553VD ama hiçbir yerde bulamiyorum. Nereden indirebilirim? Klavyenin F tuslarida calismiyor bu yuzden.
Iyi guzel de. Ben bunlari nasil kuracagim?ROG GL553VD - Destek buradan Software and Utility yazan kısma gel oradan bulacaksın. Aşağıya doğru in üzerinde yazıyor.
Iyi guzel de. Ben bunlari nasıl kuracagim?
Valla ben Windowsu SSD kurmaya calisiyordum. Butun dunyam basima yikildi. Fazla isinmasin diye oncelikle ROG acmaya calistim fani hizlandirmak icin o yoktu. Sonra kendis sitesinden indireyim dedim bulamadim bir turlu. Simdi ugrasiyoruz birseylere. Eksiklikler falan varda nasil ne yapacam bilmiyorum daha.Böyle görünmemeliydi. Dosya biçimini açacak yazılımın yok görünüyor. Anakart chipsetlerini falan kurmadınız mı?
Bozuk olmasinin disinda sikinti yok.
Vallahi ben Windows'u SSD kurmaya calisiyordum. Butun dunyam basima yikildi. Fazla isinmasin diye oncelikle ROG acmaya calistim fani hizlandirmak icin o yoktu. Sonra kendis sitesinden indireyim dedim bulamadim bir turlu. Simdi ugrasiyoruz bir şeylere. Eksiklikler falan varda nasıl ne yapacağım bilmiyorum daha.
Bozuk olmasinin disinda sıkıntı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.