ROG GL552VW İçin Monitör ve Klavye Önerisi

Herscel

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese.

Mevcut bulunan dizüstü bilgisayarıma artık oyun oynaması zevksiz olduğu için birkaç donanım almak istiyorum. Yapmak istediğim sistem dizüstü bilgisayara harici monitör, klavye ve fare alarak yeri geldiğinde odada kasa olarak kullanmak. Bunun için kafama takılan birkaç soru var. Cevaplar ve yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle dizüstü bilgisayarım Asus Rog GL552VW.

Bilgisayarı HDMI ile televizyona bağladığımda 0.5sn'ye yakın gecikme alıyorum. Monitör aldığımda da bu problemi yaşar mıyım?

Bilgisayar için:

Monitör ve klavye şu an kalan eksiklerim. Monitör için aklımda Asus marka, 23.6'' büyüklükte birkaç model var. Sizlerin önerileri ne olur?

Klavye için ise maalesef hiçbir fikrim yok. Kullanımı rahat, konforlu ve yumuşak olması esasım(ofisimde kullandığım MK345'in klavyesi süper mesela). Makro yapabilmek, arkadan ışıklar saçılma, çok profesyonel olsun diye bir niyetim yok. Sizler klavye olarak ne önerirsiniz?

Teşekkürler.

Cerberus klavye ve mouse 199tl olduğunu gördükten sonra logitech 402yi iade edip Asus seti alma fikri kafamda yer edinmeye başladı. Yorumlarınıza ihtiyaç vardır. Klavye nasıldır. Mouse karşılaştırması yapacak olsanız hangisini tercih edersiniz?

İyi akşamlar.

08.01.2017 güncellemesi

Logitech G402+G440 setini aldıktan sonra beğenmeyip geri gönderdim. G502 mi farklı bir mouse mi diye düşünürken Asus Rog Gladius mouse + SteelSeries QcK mousepad siparişini verdim. 5gün tahmini kargodan sonra durumu paylaşırım.

Monitör olarak indirimde yakaladığım Asus VP278H monitörü aldım.

Klavye arayışı hala devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…