ilkeririsss Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #1 Benim farem sol tıkı çift tıklama yapıyor içini açsam mı açmasam mı kararsız. Kaldım sizce ne yapmalıyım?
Benim farem sol tıkı çift tıklama yapıyor içini açsam mı açmasam mı kararsız. Kaldım sizce ne yapmalıyım?
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 25 Ocak 2025 #2 ilkeririsss dedi: Benim farem sol tıkı çift tıklama yapıyor içini açsam mı açmasam mı kararsız. Kaldım sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kutu içinden switch çıkıyor double Click için açıp değiştirin bence.
ilkeririsss dedi: Benim farem sol tıkı çift tıklama yapıyor içini açsam mı açmasam mı kararsız. Kaldım sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kutu içinden switch çıkıyor double Click için açıp değiştirin bence.
ilkeririsss Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #3 Promos dedi: Kutu içinden switch çıkıyor double Click için açıp değiştirin bence. Genişletmek için tıkla... Çıkıyorda bu switchlerin 80 milyon tıklama ömrü vardı ne ara böyle oldu daha 1 yılbile olmadı şimdi açsam garantisi de gider değil mi?
Promos dedi: Kutu içinden switch çıkıyor double Click için açıp değiştirin bence. Genişletmek için tıkla... Çıkıyorda bu switchlerin 80 milyon tıklama ömrü vardı ne ara böyle oldu daha 1 yılbile olmadı şimdi açsam garantisi de gider değil mi?
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 25 Ocak 2025 #4 ilkeririsss dedi: Çıkıyorda bu switchlerin 80 milyon tıklama ömrü vardı ne ara böyle oldu daha 1 yılbile olmadı şimdi açsam garantisi de gider değil mi? Genişletmek için tıkla... Garanti kılavuzunda yazar ama garantiye göndermek garanti çözüm.
ilkeririsss dedi: Çıkıyorda bu switchlerin 80 milyon tıklama ömrü vardı ne ara böyle oldu daha 1 yılbile olmadı şimdi açsam garantisi de gider değil mi? Genişletmek için tıkla... Garanti kılavuzunda yazar ama garantiye göndermek garanti çözüm.
ilkeririsss Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #5 Yazdım cevap vermediler daha dönmediler ve ne yapacağım bilmiyorum eğer bu giderse daha 1 yıl bile olmadı.
Yazdım cevap vermediler daha dönmediler ve ne yapacağım bilmiyorum eğer bu giderse daha 1 yıl bile olmadı.