Nodus Tollens Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 ASUS ROG Gladius 3 Wireless almayı düşünüyorum. ASUS ROG Gladius 3 Wireless Aimpoint'le aralarındaki fark nedir? Ve fiyat farkına değer mi?
ASUS ROG Gladius 3 Wireless almayı düşünüyorum. ASUS ROG Gladius 3 Wireless Aimpoint'le aralarındaki fark nedir? Ve fiyat farkına değer mi?
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.533 Makaleler 2 Çözümler 11 14 Ekim 2023 #2 Aldınız mı ?
Nodus Tollens Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #3 temmuzz dedi: Aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam henüz almadım çünkü kullandığım masayı değiştirmem gerekiyordu onu değiştirdim ve oturduğum koltuğu değiştirdim henüz sıra gelmedi daha ama alacağım zaman ASUS ROG Keris Wireless düşünüyorum.
temmuzz dedi: Aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam henüz almadım çünkü kullandığım masayı değiştirmem gerekiyordu onu değiştirdim ve oturduğum koltuğu değiştirdim henüz sıra gelmedi daha ama alacağım zaman ASUS ROG Keris Wireless düşünüyorum.