Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Kablosuz Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Değeri yoksa al kendin dene gör o zaman 15 tane mouse kullanmış biri olarak söylüyorum bedava verseler yine kullanmam. Nedenini gerek yok al kullan kendin gör
En ucuz Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.897,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.897,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben de teknosadan 500 tl chippara kampanyası ile aldım 2750 ye geldi. Pttavm de şuan 2700 e dusmus ama ürün açık kutu ve deforme var yazıyor garanti sureside 1 yılmış
Superlight almayın aldırmayın. O mouseun yenilenmesi gerekiyor teknolojileri çok eskidi. Ayrıca fiyatına göre aşırı pahalı. Asus rog harpenin özellikleri daha iyi ama nereden bulabileceğinizi bilmiyorum türkiyede.
Değeri yoksa al kendin dene gör o zaman 15 tane mouse kullanmış biri olarak söylüyorum bedava verseler yine kullanmam. Nedenini gerek yok al kullan kendin gör