Sana göre olabilir ben 20 yakın mouse değiştirdim şuan 1 aydır v3 pro kullanıyorum o mouse yanına bile yaklaşamaz hele ki bu fiyatlara kıyasla
En son Lamzu almıştınız. Beğendiniz mi?
Sana göre olabilir ben 20 yakın mouse değiştirdim şuan 1 aydır v3 pro kullanıyorum o mouse yanına bile yaklaşamaz hele ki bu fiyatlara kıyasla
Lamzu atlantis mini aldım 10 numara mouse ama elime küçük geldi ve tutuşuma pek uymadı palm tuttuğum için dav3 pro bana tam uydu. Ama claw için kesinlikle xm2we veya atlantis modeli iyidir. Sora da kullandım mesela çok hafif geldi aim almakta zorluk çektimEn son Lamzu almıştınız. Beğendiniz mi?
Şu an elde kaç tane var hocam? Satıyor musunuz bir de sonradan?Lamzu atlantis mini aldım 10 numara mouse ama elime küçük geldi ve tutuşuma pek uymadı palm tuttuğum için dav3 pro bana tam uydu. Ama claw için kesinlikle xm2we veya atlantis modeli iyidir. Sora da kullandım mesela çok hafif geldi aim almakta zorluk çektim
Valla hocam hepsini sattım tek v3 pro kaldı elimde onu kullanıyorum. Sarı siteden temiz bulabilirsiniz ben hep öyle yaptım v3 proyuda sıfır teknosadan indirimden almıştımŞu an elde kaç tane var hocam? Satıyor musunuz bir de sonradan?
Daha çok elden almayı seviyorum, yoksa birçok model var alabileceğim. Aldığımda pekte satmayı sevmem, alırsın. Koleksiyon tertemiz.Valla hocam hepsini sattım tek v3 pro kaldı elimde onu kullanıyorum. Sarı siteden temiz bulabilirsiniz ben hep öyle yaptım v3 proyuda sıfır teknosadan indirimden almıştım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.