Ozanozturk Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #1 Arkadaşlar çok kararsız kaldım Viper Mini 470 TL ROG keris 599TL hangisini alayım?
abadestliveled Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 721 Çözümler 6 24 Mart 2023 #2 DPI değişimi önemli değilse uygulamadan yaparım diyorsanız Deathadder Essential.
Johancruyff Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 778 Çözümler 10 Yer Bodrum 24 Mart 2023 #3 ROG keris tanıdığım kullanıyor inanılmaz bir şey eliniz daha küçükse Viper Mini tavsiye ederim.
Ozanozturk Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #4 Johancruyff dedi: ROG keris tanıdığım kullanıyor inanılmaz bir şey eliniz daha küçükse Viper Mini tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Keris için kaç CM el ideal sizce? abadestliveled dedi: DPI değişimi önemli değilse uygulamadan yaparım diyorsanız Deathadder Essential. Genişletmek için tıkla... V2 versiyonunu düşündüm fakat pek hoşuma gitmedi, görünüş olarak özellik olarak gayet iyidi ama V2'si. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2023
Johancruyff dedi: ROG keris tanıdığım kullanıyor inanılmaz bir şey eliniz daha küçükse Viper Mini tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Keris için kaç CM el ideal sizce? abadestliveled dedi: DPI değişimi önemli değilse uygulamadan yaparım diyorsanız Deathadder Essential. Genişletmek için tıkla... V2 versiyonunu düşündüm fakat pek hoşuma gitmedi, görünüş olarak özellik olarak gayet iyidi ama V2'si.
Johancruyff Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 778 Çözümler 10 Yer Bodrum 24 Mart 2023 #5 18 cm uygundur. Ozanozturk dedi: Keris için kaç cm el ideal sizce Genişletmek için tıkla...
Ozanozturk Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #6 Johancruyff dedi: 18 cm uygundur. Genişletmek için tıkla... Birde çok farklı yorumlar var kerisle ilgili bir taraf gömüyor diğer taraf övüyor o yüzden kararsız kaldım
Johancruyff dedi: 18 cm uygundur. Genişletmek için tıkla... Birde çok farklı yorumlar var kerisle ilgili bir taraf gömüyor diğer taraf övüyor o yüzden kararsız kaldım
Johancruyff Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 778 Çözümler 10 Yer Bodrum 24 Mart 2023 #7 Ozanozturk dedi: Birde çok farklı yorumlar var kerisle ilgili bir taraf gömüyor diğer taraf övüyor o yüzden kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... Benim önerim keris'ten yana yine de siz bilirsiniz.
Ozanozturk dedi: Birde çok farklı yorumlar var kerisle ilgili bir taraf gömüyor diğer taraf övüyor o yüzden kararsız kaldım Genişletmek için tıkla... Benim önerim keris'ten yana yine de siz bilirsiniz.
Ozanozturk Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #8 Johancruyff dedi: Benim önerim keris'ten yana yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki ozaman alıyorum keris i teşekkürler
Johancruyff dedi: Benim önerim keris'ten yana yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki ozaman alıyorum keris i teşekkürler
Johancruyff Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 778 Çözümler 10 Yer Bodrum 24 Mart 2023 #9 Ozanozturk dedi: Peki ozaman alıyorum keris i teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 24 Mart 2023 #10 Ozanozturk dedi: Peki ozaman alıyorum keris i teşekkürler Genişletmek için tıkla... Aldınız mı? Bende viper mini var merak ettiğiniz şeyler varsa cevaplayabilirim.
Ozanozturk dedi: Peki ozaman alıyorum keris i teşekkürler Genişletmek için tıkla... Aldınız mı? Bende viper mini var merak ettiğiniz şeyler varsa cevaplayabilirim.