ROG Keris vs Stelseries Prime

Yer
Amasya
Merhaba, hangisini almalıyım? Keris 750 lira Prime 700 lira. Elim 19 cm ve fareyi palm şekilde tutuyorum. Ayrıca 800 liraya kadar başka önerilere açığım.

ROG Keris Prime'dan küçük ama daha iyi sana kalmış.

Hangisi daha uzun ömürlü olur? Bazı yorumları okudum Keris ile sıkıntı yaşayanlarda var.

Kerisste 4 tane swtichle geliyor tıklama ömrü bir hayli fazla oluyor Keris'te scroll bozukluğu var bende de.

Bende Rival 3 vardı görsel olarak iyi gibi ama Prime aldım ondan çok memnun kaldım. Sağ ele uygun olması sensör bence çok iyi hatta Prime + alamaya karar verdim bunları çocuklara verip kendime Prime + Plus alacağım. Eskiden bileklerim ağrıyormuş Prime alınca fark ettim güzel mosue ASUS da güzel ama sonuçta yeni teknoloji bana göre alınır.

Kerisste 4 tane swtichle geliyor tıklama ömrü bir hayli fazla oluyor Keris'te scroll bozukluğu var bende de.

Nasıl bir scroll bozukluğu var hocam tekerleği kaydırdığınızda fazla veya az gitmesi gibi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…