B Berat21 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 265 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Eylül 2014 #11 AMD 980 gibi bir kart yapamazsa AMD benim için biter.
Fatih Aydın Hectopat Katılım 20 Eylül 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2014 #12 Konu farklı bir noktaya varmadan önerisi olabilecek başka birileri var mı diye bir sorayım... Ayrıca elimdeki ROG Striker gtx 760'ı satabilme şansım nedir? Nerelerde satabilirim? Bilgisi olan varsa müteşekkir olacağım
Konu farklı bir noktaya varmadan önerisi olabilecek başka birileri var mı diye bir sorayım... Ayrıca elimdeki ROG Striker gtx 760'ı satabilme şansım nedir? Nerelerde satabilirim? Bilgisi olan varsa müteşekkir olacağım
B Berat21 Hectopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 265 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Eylül 2014 #13 Bence satmayın ama satmak isterseniz sahibinden.com üzerinden satabilirsiniz.
Fatih Aydın Hectopat Katılım 20 Eylül 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2014 #14 Berat21 dedi: Bence satmayın ama satmak isterseniz sahibinden.com üzerinden satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sahibinden'e ilan vereceğim ama satabilir miyim bilmiyorum. Çok zarar etmek de istemiyorum açıkçası...
Berat21 dedi: Bence satmayın ama satmak isterseniz sahibinden.com üzerinden satabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sahibinden'e ilan vereceğim ama satabilir miyim bilmiyorum. Çok zarar etmek de istemiyorum açıkçası...